Kulináris élvezetek az AIDA hajóin - hajosutak.com

Kulináris élvezetek az AIDA hajóin

Az AIDA hajótársaság segítségével naponta fedezhetünk fel új, különleges desztinációkat. Az utak kiválóan alkalmasak a pihenésre, egyedül vagy családosan. Legyen szó romantikus utazásról vagy akár baráti nyaralásról, az AIDA fedélzetén mindenki megtalálja azt, amit hiányolt az életéből.

A hajók tágas kabinjai, a gyönyörű kikötési pontok és az izgalmas fogások felejthetetlenné varázsolják az utazást.

Kulináris élvezetek az AIDA hajóinak fedélzetén:

 • 17 különböző étterem várja az utasokat
 • Büfé,- speciális és a’la carte éttermek széles kínálattal rendelkeznek
 • A Snack Bar ízletes falatokat kínál
 • 17 bár és kávézó áll rendelkezésre
 • Az AIDA ínyenc szponzorjai tesztelik a különleges finomságokat, s ragadnak fakanalat a vendégekkel közösen.

A világ konyhái

A klasszikus ételektől kezdve a helyi specialitásokon át az igazi extra fogásokig, bármit megkóstolhat. Hagyja magát lenyűgözni az egyedülálló menüsorok és csábító desszertek által és élvezze a selymes borokat.

Az élményt a rengeteg főzőshow és workshop teszi egyedivé.

Az AIDA segítségével újra és újra felfedezheti a világ ízeit.

Kik gondoskodnak az egyedülálló ízélményről?

Stefan Marquad - hajosutak.com

Stefan Marquard: Szívvel – lélekkel készíti az ételeit. Az vallja, hogy a szakmája magas fokú kreativitást igényel, s a teljesítmény is igen nagy szerepet játszik a végeredményben. Stefan munkássága igen sokrétű: vendéglátó, könyvszerző, rendezvény- és show szakács. Stefan két éve tagja az AIDA csapatának. Örömmel főz és avatja be a vendégeket kulisszatitkaiba.

Andrea Schirmaier-Huber: A cukrász világbajnok igazi cukrász családba született, s az édes művészet iránt már gyermekkora óta érdeklődést mutatott. Andrea mesteri szintre emelte a cukrász tevékenységét, hiszen saját cukrászdát üzemeltet, emellett sikeres szerző, aki büszkén viseli világbajnoki címét. Nem csak az édes ízek vonzzák, hiszen a pékség alapvető fortélyait is megtanulta. A „The Big Baking” és a „Germany Best Bakers” című műsorokban csillogtatta meg tudását. Az AIDA hajóin Ön is megtanulhatja az édességek elkészítésének fortélyait.

Gunnar Tietz - hajosutak.com

Gunnar Tietz borszakértő: Az ő neve garancia az ízletes étel és kiváló bor tökéletes kombinációjára. A Gault et Millau gasztronómiai kalauz odaítélte számára 2011-ben az év borszakértőjének járó kitüntetést. Innentől kezdve számos bortúrán volt lehetősége részt venni, s igazán nagy megtiszteltetés érte, mikor a Château Mouton Rothschild pincészet szőlőszüretére kapott meghívást. Az egykori, berlini „First Floor” gourmet étterem vezető borszakértőjéből vált Európa legkiválóbb szakemberévé. A Rossini ínyenc étterem borkostolóinak vezetője és szakértője Önnel is megosztja titkait az AIDA hajóin.

Felicitas Then - hajosutak.com

Felicitas Then: Mindig is imádott főzni és új ízeket kipróbálni. A „The Taste” főzőversenyen való győzelme hozta meg számára a sikert. Újságírói munkáját adta fel azért, hogy a hivatásának éljen. 12 évesen már tudta, hogy sztárszakács szeretne lenni. Valóra vált az álma, sikeres Tv-s és Youtuber szakács lett. Az AiDA-n megismerheti a kreatív finomságok készítőjét,

Franz Schned - hajosutak.com

Franz Schned: Az AIDA főszakácsa igazi szenvedéllyel, otthonosan mozog a konyhában. A humor és a szokatlan alkotások mára védjegyévé váltak, ahol a nemzetek klasszikus ételeinek újra alkotása is. Az ismerős és egzotikus ízek, textúrák mind jelen vannak nála. Tekintsen be Ön is a kulisszák mögé!

Tim Malzer - hajosutak.com

Tim Malzer: A német séf szintén televíziós főzőshow-nak köszönhetően tett szert a népszerűségre. Könyveket ír, s 2009 óta vezeti „Bullrei” névre keresztelt éttermét, Hamburgban. Olyan 18-28 éves szociális vállalkozókkal dolgozik együtt, akik multimédiás platformot hoztak létre annak érdekében, hogy inspirálják és tájékoztassák az embereket, szerte a világon, a megfelelő élelmiszerekkel, összetevőkkel kapcsolatban.

Forrás: https://www.aida.de/kreuzfahrt/reisen-mit-aida/essen-trinken.40023.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen