NCL Spirit japán hajóút - hajosutak.com

Különleges hajóút Japánba, a tokiói Olimpia idején!

Négyévente a világ összegyűl, hogy megünnepelje a nyári olimpiai játékokon résztvevő tehetséges sportolókat.

Japánt érte a megtiszteltetés, hogy fővárosában, Tokióban rendezhetik meg az Olimpiát, mely július 24-től egészen augusztus 9-ig fog tartani.

Ehhez a jelentős eseményhez kapcsolódik az a rendkívüli lehetőség, melyet az NCL hajótársaság nyújt.
A Norwegian Spirit hajóútja során egyszerre ismerkedhet meg Japán gazdag kultúrájával, történelmével és természeti szépségeivel, és élheti át az Olimpia izgalmait, fedezheti fel az ünnepi események forgatagát.

A vibráló Tokió különleges módon ötvözi a modern életstílust az ősi hagyományokkal és kultúrákkal, ezért kihagyhatatlan helyszín egy Japán utazás során. A nemzetközi Olimpia még több izgalmat és kulturális eseményt vonz magával, így a világhírű város még különlegesebb arcát ismerhetjük meg ez idő alatt.

Az Olimpiai Szervező Bizottság jóváhagyta az országszerte 30 közvetítő helyszínt, melyek segítségével élőben nézhetik az olimpiai sport közvetítéseket, kulturális eseményeket, színpadi előadásokat és fellépéseket.

Fedezze fel az ősi csodákat!

Amellett, hogy megtapasztalhatja az Olimpia szellemiségét, megismerheti Japán rejtett kincseit is. Az ókori kastélyoktól és érintetlen természettől a helyi konyha fogásain és nyüzsgő piacain át a múzeumokig, számtalan látnivaló vár arra, hogy felfedezze.

Sakatában megtekinthet két buddhista fennmaradt emlékeit a Kaikoji Templomban, valamint egy Maiko (tanuló gésa) előadását a Somaro teaházban.

Később kóstolja meg a nagyra becsült marhahúst és szakét és lesse el a világhírű ital készítésének fortélyait.

Élje át a múltat Hokkaidó erődjében és élje át a híres csatákat, melyek átalakították az országot.

A Norwegian Spirit tengerjáró 2020-ban újult erővel szeli majd a hullámokat. A modernizálás során a tengerjáró belső terei kifinomult kialakítást kapnak.

Ízlelje meg a Scarpetta étterem kitűnő, olasz fogásait, az esték során pedig pihenje ki a rengeteg izgalmat, a felújíított bárokban és társalgókban.

Merüljön el az ország színes történelmében, kultúrájában és hagyományaiban a Norwegian Spirit-tel.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen