LEGO bemutató és vásárló tér az AIDAprima fedélzetén - hajosutak.com

LEGO bemutató és vásárló tér az AIDAprima fedélzetén

Egy különleges és egyedi LEGO üzlet nyílt meg szeptember 25.-én az AIDAprima fedélzetén a sajtóbeszámolók szerint. A nyitóünnepséget, Annette Rosendahl, a LEGO csoport eladásokért felelős igazgatója és Steffi Heinicke az AIDA ügyfélélményért felelős igazgatója cerebrálta.

Az üzlet 75 négyzetméterén megtalálhatók a klasszikus LEGO elemek, mint a LEGO DUPLO és a LEGO City, valamint speciálisan itt kiállított művek, mint egy Volkswagen autó legóból, illetve a 6000 darabból összeállított Hogwarts kastély a Harry Potter filmekből.

A LEGO megjelenése az AIDA társaság fedélzetén csak tovább erősíti a társaság családi élmények irányába tett törekvéseit és még egy emlékezetes élményt nyújt az utasok számára. Az AIDAprima egészen október 23. napjáig hajózik minden szombaton Kiel kikötőjéből a Balti-tengeren 7 éjszakán át, érintve Koppenhágát és Stockholmot. Ezt követően Hamburg felé veszi majd az irányt a hajó, ahonnan új nagyvárosokat látogat majd meg.

Hajó: AIDAprima

Indulási időpont: 2021.12.11 – 7 éj

Részletes útvonal: Hamburg – tengeren – Southampton – Le Havre  – Zeebrügge – Rotterdam 2x – Hamburg

Kabin árak:

Belső kabinban: 499 EUR/fő (kb. 179.640 F/fő)

Ablakos kabinban: 579 EUR/fő (kb. 208.440 Ft/fő)

Balkonos kabinban: 599 EUR/fő (kb. 215.640 Ft/fő)

Az ár tartalmazza:

Szállást a hajóúton, kötelező szervízdíjat, teljes ellátás pluszt(reggeli, ebéd és vacsora+ asztali italok, pl: asztali bor, csapolt sör, üdítő, víz az étkezések alatt), a kikötői illetékeket, a fedélzeti szolgáltatások és létesítmények használatának nagy részét pl.: medencék, napozóágyak, fitness terem használata, színház), folyamatos tájékoztatást az esetleges változtatásokról irodánktól.

Az ár nem tartalmazza:

Ki- és hazajutást a kikötőbe, italfogyasztást a megjelölteken felül a bárokban, illetve az étkezéseken kívül, személyes kiadásokat (pl.: Internet, mini bár, a SPA és wellness szolgáltatások, fakultatív kirándulások), orvosi ellátást a hajón, biztosításokat.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen