MSC Poesia világkörüli hajóút - hajosutak.com

Már foglalható az MSC 2021-es világkörüli hajóútja!

Az MSC Poesia 2021 január 5-én hagyja el Genova kikötőjét, hogy egy izgalmakkal teli hajóút során bejárja a világot.

A 118 éjszakás utazás alatt lehetőség nyílik 33 ország, valamint 53 kikötőváros és sziget mesés kultúrájának, gasztronómiájának felfedezésére.

Az MSC Poesia átkel az Atlanti-óceánon a Karib-szigetekre és a Panama-csatorna útján, a kontinens nyugati partjait érintve halad (Costa Rica, Nicaragua, Guatemala és Mexikó) San Franciscóig.

Ezek után a festői Maui-sziget, majd vulkáni Hawaii, Szamoa, Fiji, Auckland (Új-Zéland), Sydney és az ausztrál Aranypart mesés helyszíneivel ismerkedhetnek meg. A Nagy-korallzátony, Pápua Új-Guinea és a Fülöp-szigetek sem maradhatnak ki. A számtalan mesés hely után Japánba érkezik a legszebb évszakban: a cseresznyevirágzás idején.

Tokió és Sanghaj meglátogatása után Hongkongba, Vietnámba és Szingapúrba halad tovább a hajó, így a vendégek valóban felfedezhetik az ázsiai kontinensnek ezt a részét. Végül az Indiai-óceánt átszelve Srí Lanka és Dubai után felfedezhetik Ománt és Jordániát, és a Szuezi-csatornán át, visszatérve a Földközi-tengerre, végetér a kaland.

A tengeri napokat kihasználva kipróbálhatja a 16 szintes tengerjáró különleges szolgáltatásait. A több mint 3000 fős utaskapacitással rendelkező hajó számos étteremmel, bárral és spa kényeztetéssel várja az utasokat. Az aktív sportok és a művészet szerelmesei sem fognak csalódni.

Az MSC Cruises vezérigazgatója, Gianni Onorato megjegyezte: “Az MSC Cruises-nél minden alkalommal, amikor új útvonalat kínálunk az utasainknak, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy egyedülálló és felejthetetlen üdülési élményt nyújtsunk. A legújabb, 2021-es világútvonalon, amelyen az egyik legcsodálatosabb hajónk, az MSC Poesia fog végigmenni – a vendégek számára nem csak hihetetlen mennyiségű célállomást és éjszakai tartózkodást kínálunk ikonikus városokban, hanem a szórakoztatás és zene széles választékát, valamint kulináris élményeket.”

MSC Poesia világkörüli hajóút - hajosutak.com

A világkörüli hajóút ára tartalmaz 15 parti kirándulást, italcsomagot az étkezések során, 30% kedvezményt a mosodai szolgáltatások árából, valamint az utazáson résztvevő Voyager Club tagok pontjainak száma megháromszorozódik.

Belső kabin: 12.999 EUR/fő-től

Balkonos kabin: 19.149 EUR/fő-től

Az ár tartalmazza az illetéket.

  Küldje el ajánlatkérését!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Kabintípus*


  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen
  ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

   A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

   Adatvédelmi tájékoztató

   Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
   igen

   Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
   igen