MSC Virtuosa - hajosutak.com

MÁR FOGLALHATÓ AZ ÚJ MSC VIRTUOSA

A Meraviglia Plus osztályba tartozó újabb hajó neve MSC Virtuosa lesz, s 2020-ban fog elkészülni. A szintén új, 2019-es MSC Grandiosa testvérhajója lesz.

A hajó első útja 2020 november 8-án kezdődik és a leghíresebb mediterrán csodákat fedezhetik fel majd az utasok.

MSC Virtuosa - hajosutak.com

Az MSC Virtuosa kabinjai és lakosztályai már foglalhatóak az MSC VOYAGERS CLUB  tagjainak, 2018. november 19-től 2 héten keresztül.

A foglalás során a tagok 5% extra kedvezményben részesülnek az aktuális klub kedvezményük mellett. (Az ajánlat nem vonható össze más kedvezményekkel, akciókkal.)

2018. december 03-tól mindenki számára elérhetővé válik a foglalás! Sőt! Minden utas kap 5% kedvezményt.  (Az ajánlat nem vonható össze más kedvezményekkel, akciókkal.)

Az MSC Virtuosa hajó 331 méter hosszú és 43 méter széles lesz. 6344 utas egyidejű szállítására tervezik. 1700 fős legénység fogja ellátni a 2421 kabinra jutó utasokat.

Az innovatív tengeri technológiának köszönhetően, a Meraviglia osztályú testvérhajókkal együtt, a kategóriájukban egyediek lesznek, s a vállalat szerint a világ bármely kikötőjébe hívhatóak lesznek.

Az eddig elkészült tervek alapján bejelenthetjük, hogy kerekesszékkel könnyen megközelíthető kabinok és családi kabinok is helyet kapnak majd a fedélzeten, lehetővé téve három szoba összekapcsolását, ezáltal nagyobb társaságok kényelmesebben utazhatnak együtt.

Természetesen ezen a tengerjáron is elérhető lesz az MSC Yacht Club, mely egy exkluzív szolgáltatás, melynek segítségével a hajó fedélzetén kizárólagosságot élvezhetünk, egy magán klub luxusérzetét kelti, miközben a számtalan kikapcsolódási lehetőség kipróbálására is lehetőséget nyújt.

A hajó több új és kreatív étkezési lehetőséget is kínálni fog az utazóközönség részére:

 • Ilyen lesz a Mediterrán falu és az exkluzív Yacht Club úgynevezett “fine dining” étterme.
 • A nemzetközi konyhában mediterrán különlegességek, útvonal-alapú (helyi forrásból származó ételek) is helyet kapnak.
 • A Kaito Sushi Bar és a Kaito Teppanyaki étterem és az amerikai stílusú Steakhouse mind izgalmas ételeket kínálnak majd.

Szórakozási és sportolási lehetőségek tárháza várja majd az utazókat:

 • Az MSC Virtuosa egy nagy vízi parkkal fog rendelkezni, amely egy kétszintes fedett vidámparkhoz kapcsolódva kétszintes szórakoztató teret (belső sétányt) kínál majd.
 • A sétányon speciális éttermek, bárok, vámmentes üzletek helyezkednek majd el.
 • A sétányt egy LED kupola mennyezet (“digitális égbolt”) fogja fedni, amely vizuális show-kat fog lejátszani.
 • A medencék tökéletes kikapcsolódást nyújtanak majd a tengeri napok során. A főmedencék a hatalmas kivetítőknek és izgalmas fényeinek köszönhetően esténként is vonzóak lesznek. A szabadtéri medencék területe pedig lenyűgöző helyszínt kínál majd a tánc és a szórakozás szerelmeseinek.
 • A tinédzsereknek szánt klubbok remek szórakozási lehetőségeket kínál a 12-14 illetve 15-17 éves korosztály számára. A mozi, játékterem és disco gondoskodik a hangulatról.

A szálláslehetőségek közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen a családdal érkezők és különleges szállást kedvelő vendégek igényeit is kielégíti a hajó.

A Virtuosa már most büszkélkedhet a csúcsminőségű csuklópánt technológiával is, mely segítségünkre lehet a fizetésben, éttermek és spa-kezelések lefoglalásában és lehetővé teszik a szülők számára a gyermekeik helyzetének követését is.

MSC Virtuosa - hajosutak.com

AZ MSC for Me névre keresztelt interaktív technológia számos, a nagyobb kényelmet elősegítő szolgáltatást fog nyújtani.

MSC Virtuosa - hajosutak.com

  Küldje el ajánlatkérését!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Kabintípus*


  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen