Martha Stewart MSC - hajosutak.com

Martha Stewart életmódszakértő az MSC partnere lesz

AZ MSC hajótársaság és az elismert Martha Stewart együttműködik annak érdekében, hogy a vendégek utazása még különlegesebbé és emlékezetesebbé váljon.

Az együttműködés során speciális parti kirándulásokra, meglepetés ajándékcsomagokra, valamint különleges, ünnepi menükre és receptekre számíthatunk. Martha Stewart Emmy-díjas televíziós műsorvezető, vállalkozó, 94 bestseller könyv írója és Amerika megbízható életmódszakértője és tanácsadója egyben.

„Az MSC hajótársaság elkötelezetten törekszik a vendégek életét gazdagító élmények fejlesztésére, ezért elsőosztályú szakemberekkel dolgozunk együtt. Küldetésünk, hogy valami igazán egyedülállót alkothassunk. Martha Stewart filozófiája és a felfedezés iránti szenvedélye tökéletesen illeszkedik az MSC-hez. Az innováció, stílus és szakértelem fontos ebben a különleges partnerségben, melynek célja, hogy vendégeink emlékezetes pillanatokat töltsenek a barátaikkal, családjukkal.” – mondta Gianni Onorato, az MSC Cruises vezérigazgatója.

„Mindig is élveztem az új tapasztalatok átadását, örömmel dolgozom az MSC hajótársasággal, egy olyan partnerségi kapcsolatban mely az utazást, kutatást és felfedezés csodáját hirdeti. A kirándulások bemutatják a kedvenc szabadidős tevékenységeimet, és segítenek felfedezni a Karib-szigeteken található különleges helyszínek valódi kincseit. Az ünnepi vacsora menük és az ajándékcsomagok bemutatják mindazt, ami igazán fontos az ünnepléshez: jó ételek, nagyszerű társaság. Meg kell ünnepelni a nagyszerű kalandokat és inspirációt, bárhol is legyünk.” – mondta Martha Stewart.

Exkluzív kirándulások

A Karib-térségben több helyszínen is megrendezésre kerülnek a hajótársaság és Martha Stewart által közösen szervezett kirándulások, melyek különleges tevékenységeket kínálnak, ideértve a helyi főzőtanfolyamokat, kulináris finomságok kóstolását, titkos öblök felfedezését, kézműves piacok bejárását, helyi halászok bemutatóit, valamint gyönyörű kertek, parkok meglátogatását.

Ezek a túrák valóban megmutatják a helyi ételek sajátosságait, a kultúra történetét.

A kezdetekben az MSC Seaside és az MSC Armonia hajók útvonalainak összes kikötővárosában elérhetőek lesznek a kirándulások. Többek között: San Juan, Nassau, Philipsburg, Charlotte Amalie, Virgin-szigetek, Ocho Rios, Georgetown, Kajmán-szigetek, Cozumel, Costa Maya és Roatán is.

2019 novemberétől pedig további karibi helyszínek fognak a rendelkezésre állni, az MSC Divina és MSC Meraviglia hajók kikötőinek helyszínein. A jövőben pedig az MSC hajótársaság magánszigete, az Ocean Cay is csatlakozik majd.

2019 június elsejétől az MSC Seaside és MSC Armonia tengerjárókkal Ön is részese lehet az élménynek!

Forrás:

https://mscfans.blog/2019/04/25/msc-partners-with-home-and-lifestyle-expert-martha-stewart/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen