Maszk nélkül látogatható lesz a Coco Cay!

A következő hónapban az Adventure of the Seas-en hajózó vendégeknek nem kell maszkot viselniük, amikor ellátogatnak a Royal Caribbean privát szigetére a Coco Cay-re – mondta Vicki Freed, a hajótársaság értékesítési alelnöke.

A hajótársaság június 12-től kezdve heti járatokat indít Nassauból, amire 2020. márciusa óta nem volt példa. Az útvonal két teljes napot tartalmaz a privát szigeten, valamint a Grand Bahamákon és Cozumel kikötőiben egy-egy napot. A hajó személyzetét beoltják, csakúgy, mint a Coco Cay-en dolgozókat – mondta Freed.

“A Coco Cay-en, mivel ez a mi privát szigetünk, a szigeten dolgozó személyzet megkapja a védőoltást és minden 18 éves vagy annál idősebb utas, aki rendelkezik oltással, mentesül a maszkviselés kötelezettsége alól.”- mondta Freed egy a héten tartott Coffee Chat keretében tanácsadóknak.

Ami a maszkviselést és az Adventure of the Seas által meglátogatott más kikötők protokolljait illeti, Freed azt mondta: “Jelenleg még próbáljuk megismerni a pontos helyzetet Cozumel és a Grand Bahama-sziget tekintetében, és remélhetőleg a jövő héten ezeket a részleteket is meg fogjuk tudni osztani veletek.”

A Royal Caribbean márciusban jelentette be, hogy újraindítja a hajóutakat Nassauból. A társaság emellett június 26-án indít járatokat Bermudáról a Vision of the Seas-vel, bermudai ott éjszakázással, Coco Cay-i kikötéssel.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen