Carvival Freedom - Carnival Cruise Line - hajosutak.com

Maszkviselési és tesztelési protokoll változás a Carnivalnál

A Carnival Cruise Line hajótársaság megváltoztatta a maszkviselési és tesztelési protokollját, nyilatkozta a márka képviselője és szenior hajózási társelnöke, John Heald.

Augusztus 7-étől minden vendég számára kötelező lesz a maszkviselés a hajó belső tereiben, mint liftekben, boltokban, éttermekben és más közös tereken.

“Minden olyan térben, ami vendégek összegyűlésére ad lehetőséget, kivéve az éttermeket, kötelezővé tettük a maszkviselést a vendégeink biztonsága érekében.” – mondta Helad egy Facebook videóban.

Ezen felül augusztus 14-től minden vendég számára kötelező lesz egy 3 napnál nem régebbi negatív teszt bemutatása a beszállást követően – ez egyaránt vonatkozik majd az oltott és oltatlan vendégekre.

A hajótársaság szeretné elkerülni, hogy olyan helyzetbe kerüljön, amely során egy vagy akár több hajóútját is fel kell függesztenie, ezért ezek az intézkedések csak tovább segítik a már korábban életbe léptetett egészségügyi protokollok betartását.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen