Michael Ungerer lesz az MSC Group luxus márka vezérigazgatója - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

Michael Ungerer lesz az MSC Group luxus márka vezérigazgatója

Az MSC Group bejelentette, hogy Michael Ungerer lesz az MSC luxus márka vezérigazgatója. Ungerer több, mint 30 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a hajózás és a vendéglátás területén. Az új vezérigazgató székhelye Genfben lesz, és Pierfrancesco Vagonak fog beszámolni, aki a vezető elnöke az MSC Group üzleti és általános utazói divíziójának.

Ungerer hozzátette: „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy olyan lehetőséget kaptam, amely egy igazán egyedülálló és kiemelkedő projektet kínál. Ez koronázza meg a szakmai karrieremet és tökéletesen kiegészíti a luxus vendéglátási és hajózási tapasztalataimat. Ezen felül büszke vagyok arra, hogy olyan vezetővel dolgozhatok együtt, mint Pierfrancesco Vago, és egy olyan ikonikus hajótársasággal, amely évek óta képes hosszútávú és fenntartható vállalkozást építeni, olyan értékekkel, amelyek hozzám is közel állnak.”

Az MSC ez év elején megerősítette a Fincantieri hajógyár által készített négy luxusjáróhajó megrendelését, amelynek összértéke meghaladja a 2 milliárd eurót. A négy hajó közül az elsőt 2023 tavaszára ígérik. A fennmaradó három éveben, egyesével lesznek üzembe helyezve a hajók egészen 2026-ig.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen