Miért jó csoporttal hajózni?

A következőkben összegyűjtöttünk 7 érvet, hogy miért érdemes a csoportos hajóutakat választani.

1. Utazás családdal és barátokkal

A csoportos hajóutak nagy előnye, hogy ön együtt utazhat családtagjaival és barátaival, így egy remek közös élményben lehet részük. Mivel egy csoport általában minimum 20 fővel indul, így a parti kirándulások során, vagy a hajón eltöltött idő alatt is új barátságokra tehet szert.

2. Válaszható parti kirándulások

A szerevezők a csoportok hajóutak során szinte minden kikötési pontnál vagy annak közelében parti kirándulásokat és fakultatív programokat szerveznek. Előzetesen ezeket a kirándulásokat le kell foglalni, ellenben nem kötelező mindegyiken részt venni, így ön állíthatja össze saját szervezett túráit.

3. A legszebb térségek felfedezése

A közös utazás során a távolibb térségebe is eljuthat, hiszen a csoportos hajóutak esetében a repülőjegyet vagy a buszos utazást már tartalmazza az ár, így könnyedén eljuthat távolibb indulási kikötőkbe is.

4. Változatos hajótársaságok

A szervezett csoportos hajóutak esetében olyan hajótársaságokkal utazhat, mint az MSC Cruises, a Costa Cruises vagy akár a Carnival! Mivel a hajótársaságok különböző közönségekhez szólnak, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb hajót.

5. Kényelmes hajózás

Mivel a csoportos hajóutak már előre meg vannak szervezve az indulástól a hazaérkezésig, az utasoknak nem kell bajlódniuk saját nyaralásuk megszervezésével.

6. Egy hajózás alatt több ország felfedezése

Egy 7 éjszakás hajóút alatt 2-3 országot és több várost is megismerhetnek az utasok, valamint az utazás közben, a lehető legnagyobb kényelemben pihenhetnek a hajón.

7. Idegenvezetés az út alatt

Mivel az egész hajóút alatt biztosított a magyar nyelvű idegenvezetés, így sokkal egyszerűbben eligazódhat és információkhoz juthat egy olyan országban is, ahol korábban még sohasem járt.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen