Milyen hajóutakat fogunk foglalni 2021-re és azt követően? - hajosutak.com

Milyen hajóutakat fogunk foglalni 2021-re és azt követően?

Mivel a hajózás jelenleg szünetel szerte a világban, az utasok inkább a 2021-es és még későbbi hajóutak iránt kezdtek érdeklődni. Egy új tendencia szerint a következő években olyan útvonalak iránt fog megnőni az igény, amelyek közel vannak a lakóhelyhez. Vajon különböző kontinenseken hogyan változnak a foglalási szokások?

Amerikai Egyesült Államok

Az amerikai utasok elsősorban olyan hajóutakat foglaltak 2021-re, amely az Egyesült Államokból indulnak. Ilyen például a Karib-tenger vagy Alaszka, illetve felértékelődött az országon belüli folyami hajózás is. Számukra leginkább az olyan hajóutak váltak népszerűvé, amelyek nem igényelnek nemzetközi repülőutazást.

A legnépszerűbb desztinációk az utasok számára Kanada,a mexikói riviéra; Hawaii, valamint a Panama-csatorna teljes vagy részleges áthajózása, amelyek közül sok indul az USA-ban működő otthoni kikötőkből.

Milyen hajóutakat fogunk foglalni 2021-re és azt követően? - hajosutak.com

Anglia

A brit utasok leginkább olyan távolabbi hajóutakat keresnek, mint az alaszkai vagy a Karib-tengeri hajóutak, az Egyesült Királyságból indulva. Az előbbi jelenség nem azt jelenti, hogy a brit utasok nem érdeklődnek az európai hajóutak iránt, ellenben a jelenlegi bizonytalan helyzet miatt inkább távolabbi lehetőségeket keresnek.

Későbbi időpontban, de nagy az igény

Számos hajótársaság esetében akkora a kereslet 2021-re, hogy többen megnyitották a foglalást 2022-re és azt következő évre is.

Ahogy a folyami hajózás esetében, ugyanúgy tengeri hajóutakat is foglalhatunk neves hajótársaságoknál. A Norwegian Cruise Line például 2022-reés 2023-ra is megnyitotta egzotikus hajóutajait, illetve 2021-ben és 2022-ben az Antarktiszra is el lehet jutni.
Az NCL esetében tehát látható, hogy a megszokottól eltérően inkább az egzotikus és különleges hajóutakra fogja fektetni a hangsúlyt a közeljövőben.

Forrás:
https://www.cruisecritic.co.uk/news/5350/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen