Royal Caribbean - hajosutak.com

Milyen változásokkal találkozhatunk az idei évtől a Royal Caribbean-nél?

Beköszöntött 2018, ebben az évben nagy változásokra számíthatunk a Royal Caribbean-nél. Összeszedtük a 6 legnagyobb változást, melyekkel idén találkozhatnak majd az utasok.

1. Technológiai újítások

A hajótársaság 2017 novemberében bejelentette, hogy számos, a vendégek kényelmét szolgáló technológiai újítás kerül bevezetésre 2018-tól. Idén körülbelül a flotta felénél lesznek végrehajtva az újítások, a további hajóknál 2019 végére várható a fejlesztés. Az újítások számos téren észlelhetők lesznek, mint például az új applikáció okostelefonra.

2. Hajófelújítások

Allure of the Seas, Adventure of the Seas, Independence of the Seas, Mariner of the Seas – E hajók fedélzetén az idei évben felújítási munkálatokat végeznek majd: valamilyen újítást vezetnek majd be a flotta ezen tagjainál. Az Allure of the Seas-en végre sor kerül a propulziós probléma megoldására, mely 2017 nyara óta várat magára.

3. Változás a Deluxe italcsomaggal kapcsolatban

2018-tól kezdve az egy kabinban utazók közül ha valaki hajóútja mellé korlátlan alkoholos italcsomagot szeretne venni, a vele egy kabinban utazó nagykorúaknak is meg kell venniük a csomagot. Ez a szabály a csomaggal járó előnyök egymás közötti megosztását igyekszik megakadályozni.

4. Hajóutak New Orleans-ból

Három év kihagyás után a Royal Caribbean visszatér a Louisiana-i New Orleansba. Innen a Vision of the Seas fedélzetén barangolhatjuk be a Bahamákat és a Karib-tenger nyugati részét.

5. Új terminál PortMiamiban

2018 októberében elkészül és átadásra kerül a Royal Caribbean új terminálja Miami kikötőjében, mely várhatóan kényelmesebbé teszi az indulást a városból. A tervek szerint az októberi átadásától PortMiami személyforgalmának 30%át fogja adni az A terminál, mely az új Symphony of the Seas és az Allure of the Seas bázisaként fog szolgálni.

6. A Symphony of the Seas átadása

A legnagyobb változás a hajótársaságnál a 2018 tavaszán átadásra kerülő Symphony of the Seas flottába kerülése lesz. A világ legnagyobb hajója a nyári szezonban nyugat-földközi hajóutakat teljesít majd, melyre lehetőség van akciós áron foglalni itt. Ősszel a hajót a Karib-tengerre pozícionálják, ahol Miamiból fog 7-8 éjszakás útvonalakon utasokat szállítani.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen