MSC Bellissima - hajosutak.com

Minden, amit tudni kell az MSC Bellissimáról

Az MSC Bellissima hajója az elmúlt időszakban rengeteg változáson ment keresztül. Összegyűjtöttük a hajó történetében bekövetkezett legfontosabb változásokat és újdonságokat.

1. Az MSC Bellissima

A várva várt MSC Bellissima 2019 májusában indul első útjára. A második Meraviglia osztályú hajó számos újdonsággal készül a nagyközönség számára. A Cirque du Soleil at Sea lenyűgöző előadásait tekinthetjük meg, illetve csúcs technológiás kiegészítőkkel lesz ellátva hajó, amellyel foglalhatunk, fizethetünk, valamint gyermekeinket felügyelhetjük távollétünkben.

2. 100 nap az MSC Bellissima keresztelő ceremóniáig

Megkezdődött a visszaszámlálás az MSC Bellissima keresztelőjéig 2018. november 22-én. Az MSC „leggyönyörűbb” hajójának keresztelője 2019. március 2-án Southamptonban lesz.

3. Az MSC Bellissima elindult első próbaútjára

Az MSC Bellissima 2018 decemberében elhagyta Saint Nazare-i kikötőjét, ahonnan 4 napos próbaútra indult Franciaország nyugati és Spanyolország északi partjai mentén.

4. Végre felfedték az MSC Bellissima keresztelő ünnepségének sztárvendégeit!

Már csak 1 hónap van hátra az MSC Bellissima keresztelőjéig, amely egy 3 napig tartó fergeteges ünnepség lesz.

A március 2-án Southamptonban megrendezésre kerülő névadó szertartás vendége az angol televíziós műsorvezető és az ITV sztárja lesz, Holly Willoughby. A leghíresebb műsorok közé tartozik, amelyeket eddig vezetett, a This Morning (ITV), Dancing on Ice (ITV) és Celebrity Juice (ITV2). Nemrég csatlakozott az I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here! című műsor vezetéséhez.

Holly Willoughby - hajosutak.com

Élő zenéből és további hírességekből sem lesz hiány a keresztelő ünnepségen. A háromszoros Grammy díjnyertes Nile Rodgers és a zenekarja Chic fogja szórakoztatni a közönséget.

Nile Rodgers - hajosutak.com

A névadó ceremónia nem lehetne teljes az Oscar-díjas színésznő, Sophia Loren nélkül, aki a hagyományos szalagvágást fogja elvégezni a ceremónián, és hivatalosan is elnevezi az MSC Bellissima hajót.

Sophia Loren - hajosutak.com

Az MSC Bellissima fedélzetén két vadonatúj Cirque du Soleil at Sea előadást tekinthetünk majd meg. A névadó ünnepség keretein belül a társaság egy exkluzív showt fog bemutatni, melynek érdekessége, hogy korábban még nem volt példa arra, hogy a Cirque du Soleil at Sea hajó elindításakor lépett volna fel.

A szórakoztatás ezután a hajó fedélzetén folytatódik az esti órákban, egy gálavacsorával kezdve, majd élő zenével zárulva. A platina lemezes Leee John előadóművész fogja elvarázsolni a közönséget.

Antonio Paradiso, az MSC Cruises UK & Ireland ügyvezető igazgatója hozzátette: „Rendkívül büszke vagyok arra, hogy otthont adhatunk az MSC Bellissima névadó szertartásnak Southamptonban, és lehetősége nyílik arra, hogy bemutassuk legújabb hajónkat az utazási iroda partnereinek és a médiának. A névadó ceremónia lehetőséget nyújt arra, hogy bemutassuk az MSC Cruises-t az egész Egyesült Királyságban, illetve hogy növelje a hajózás presztizsét. Minden híresség, aki részt vesz a névadó ceremónián, illetve minden vendéglátó és előadó partner lehetőséget nyújt a hajózás bemutatására új közönségek számára, amelyek rendkívül fontos szerepet töltenek be a hajóutak népszerűsítésének növelésében.”

Forrás: https://www.mscfans.it/en/2019/01/24/msc-reveals-msc-bellissimas-christening-ceremony-line-up/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen