Norwegian Encore - hajosutak.com

Mire számíthatunk az új Norwegian Encore fedélzetén?

A 2019 novemberében útjára induló Norwegian Encore fedélzetén egy teljesen új étteremkoncepció fog helyet kapni.

Az Onda by Scarpetta egy sikkes, olasz hely, amely a világ legismertebb szállodáiban található, mint például a Miami Beach Fontainebleau és a Rittenhouse szálloda, Philadelphia-ban.

A Norwegian Encore nyolc további étteremmel és kilenc bárral is rendelkezni fog, amelyek ismerősek lehetnek a Norwegian hajótársaság utazóközönségének.

Új olasz étterem

onda-by-scarpetta étterem - Norwegian Encore - hajosutak.com

Az új éttermet az LDV Hospitality-vel együttműködve hozzák létre, akik a Scarpetta portfóliójáért felelősek. Az étteremlánc helyiségei New Yorkban, a Hamptonsban, Miamiban, Las Vegasban, Philadelphiaban, Newportban és Londonban találhatóak meg.

„Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy innovatív és rendkívüli élményeket nyújtsunk vendégeink számára. Ez az izgalmas együttműködés az LDV Hospitality-vel szépen mutatja be ezt az elkötelezettséget”- mondta Andy Stuart, a Norvegian Cruise Line elnök-vezérigazgatója.

Az Onda by Scarpetta tökéletes kiegészítője lesz a látványos kínálatnak, amelyet a hamarosan elinduló Norwegian Encore nyújt.”

A különleges étterem a The Waterfront névre hallgató, szabadtéri sétálóutca mentén fog elhelyezkedni, a vendégek pedig választhatnak, hogy beltéri vagy kültéri asztalnál szeretnének helyet foglalni. Modern olasz ételek, valamint a házi készítésű paszták közül válogathatunk.

Forradalom az étkeztetés világában

Az NCL hajótársaság bemutatta az éttermek és bárok széles választékát. A hajó fedélzetén elérhető lesz többek között a Cagney’s Steakhouse, Food Republic, Le Bistro, Los Lobos, Q, Ocean Blue, Teppanyaki és az American Diner, Coco’s sweet shop, Dolce Gelato, Starbucks és a Bake Shop is.

Bárok tekintetében a The Cellars, the District Brew House, The Cavern Club, The A-List Bar, Maltings Whiskey Bar, Mixx Bar, Sugarcane Mojito Bar és a Skyline Bar különleges italokkal vár mindenkit.

A hajó fedélzetén kialakításra kerül a két szintes Vibe Beach Club, felnőttek számára fenntartott társalgóval, saját napozóterasszal.

Waterfront sétálóutca

A Breakway és Breakaway Plus osztályok tengerjáróihoz hasonlóan, ezen a hajón is megjelenik a forradalmi, éttermekkel, bárokkal és rengeteg ülőhellyel ellátott sétány, melynek tervezése során figyelembe vették azt, hogy minél közelebb kerülhessünk a vízhez.

Itt kap helyet az Onda by Scarpetta, Los Lobos, The Cavern Club, Dolce Gelato, Sugarcane Mojito Bar és az Ocean Blue is.

Idén novemberben bocsátják vízre ezt a különleges tengerjárót, fedélzetén egy olyan gokart pályával, melynek egy szakasza a hajó oldala fölé emelkedik.

A Galaxy Pavilion egy óriási, a virtuális valóság megismerésére szolgáló helyszín. A szabadtéri lézerharc aréna és a Broadway előadások szintén különleges pillanatokat tartogatnak az utasok számára.

A hajó egyhetes, kelet-karibi utazást kínál november 24.-i indulással. A hajó ezután négy-, öt- és hét éjszakás kínál a Bermudára, valamint 5 és 9 éjszakás hajóutakat Kanadába és New Englandre, 2020 áprilisától, New york-i indulással.

2020 decemberében visszatér Miamiba, hogy onnan a Karib-szigetek nyugati térségébe kalauzolja el az utasokat. 2021-ben a hajót áthelyezik a nyugati partra, s Seattle-ből Alaszkába fog hajózni.

Forrás: https://www.cruisecritic.co.uk/news/4176/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen