Norwegian Encore - hajosutak.com

Mire számíthatunk az új Norwegian Encore fedélzetén?

A 2019 novemberében útjára induló Norwegian Encore a hajótársaság tizenhetedik hajója, illetve a Breakaway plusz osztály negyedik és egyben utolsó tengerjárója.
A közel négyezer utaskapacitással rendelkező hajó  világszínvonalú szórakoztatást és fedélzeti élményeket, valamint egy egy teljesen új étteremkoncepciót fog nyújtani.

Az új hajó az innovatív dizájnt és a modern luxusdekorációt párosítja, valamint lehetővé teszi az utasok számára a szabadságot és a rugalmasságot, hogy saját tempójukban élvezhessék az utazást.

“Több mint 50 évvel ezelőtt a Norwegian márka izgalmas karibi körutazásokat kezdett el nyújtani, Miamiból. Ezzel a vadonatúj, modern hajóval folytatjuk az örökös innovációt. A Breakaway Plus hajóosztályunk remek kiegészítése a Norwegian Encore tengerjáró. Bízunk benne, hogy mindenki figyelmét megragadja a hajó. Erre törekszünk az extra fedélzeti élmények szolgáltatásával, valamint a különleges ízeket bemutató éttermekkel.” -mondta Andy Stuart, a Norvegian Cruise Line elnök-vezérigazgatója.

“A többi hajónk sikerén felbuzdulva elhoztuk utasaink számára az Onda by Scarpetta éttermet, mely tökéletesen kiegészíti az eddigi éttermeinket, és segítségével újradefiniálhatjuk a kortárs hajózást.”

A Norwegian Encore további nyolc étteremmel és kilenc bárral is rendelkezni fog, amelyek ismerősek lehetnek a Norwegian hajótársaság utazóközönségének.

Norwegian Encore - hajosutak.com

Új olasz étterem

Az új éttermet az LDV Hospitality-vel együttműködve hozzák létre, akik a Scarpetta portfóliójáért felelősek. Az étteremlánc helyiségei New Yorkban, a Hamptonsban, Miamiban, Las Vegasban, Philadelphiaban, Newportban és Londonban találhatóak meg.

„Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy innovatív és rendkívüli élményeket nyújtsunk vendégeink számára. Ez az izgalmas együttműködés az LDV Hospitality-vel szépen mutatja be ezt az elkötelezettséget”- mondta Andy Stuart, a Norvegian Cruise Line elnök-vezérigazgatója. Az Onda by Scarpetta tökéletes kiegészítője lesz a látványos kínálatnak, amelyet a hamarosan elinduló Norwegian Encore nyújt.”

Az étterem célja a régi ízek ötvözése az új trendekkel és az igazi dolce vita megismertetése.

“Izgatottan várjuk, hogy a hajó fedélzetén is bemutathassuk, mit tudunk. Együttműködni az NCL hajótársasággal igazán rendkívüli lehetőség, melynek segítségével felvehetjük a kapcsolatot a világ minden tájáról érkező utasokkal.”- mondta John Meadow, az LDV Hospitality alapítója és elnöke.

A különleges étterem a The Waterfront névre hallgató, szabadtéri sétálóutca mentén fog elhelyezkedni, a vendégek pedig választhatnak, hogy beltéri vagy kültéri asztalnál szeretnének helyet foglalni. Modern olasz ételek, valamint a házi készítésű paszták közül válogathatunk.

onda-by-scarpetta étterem - Norwegian Encore - hajosutak.com

Forradalom az étkeztetés világában

A hajó fedélzetén elérhető lesz többek között a Cagney’s Steakhouse, ahol különleges Angus marhából készült ételek várják az utasokat.
Le Bistro a francia konyha mesés ízeit hozza el. Az Ocean Blue friss tengergyümölcseivel kápráztatja el az utazóközönséget.
A The Bake Shop a francia macaron, bon bon és cupcake világát hozza el.
A hajó fedélzetén kialakításra kerül a két szintes Vibe Beach Club, felnőttek számára fenntartott társalgóval, saját napozóterasszal.
Nem szabad kihagyni a Los Lobos, Q, Teppanyaki, American Diner, Coco’s sweet shop és a Dolce Gelato kínálatát sem.

Bárok tekintetében a The A-List Bar kiemelkedő szerepet játszik az új hajó fedélzetén, melyet Andy Stuart tiszteletére hoztak létre.
A The District Brew House itallapja 24 fajta csapolt sört és 50 féle palackozott sört kínál, a világ minden tájáról.
A The Cavern Club fergeteges hangulatot igér az élő Beatles tribute band-előadásokkal. A Social Comedy and Night Club egy est bár és társalgó, ahol külnöleges előadásnak lehetnek tanúi.
Érdemes megemlíteni a mindenki által ismert Starbucks kávézót is, ahol különféle kávés italok, és mesés sütemények kaphatók.
A The Cellars, the District Brew House, Maltings Whiskey Bar, Mixx Bar, Sugarcane Mojito Bar és a Skyline Bar szintén különleges italokkal vár mindenkit.

The A list bar - Norwegian Encore - hajosutak.com

Waterfront sétálóutca

A Breakway és Breakaway Plus osztályok tengerjáróihoz hasonlóan, ezen a hajón is megjelenik a forradalmi, éttermekkel, bárokkal és rengeteg ülőhellyel ellátott sétány, melynek tervezése során figyelembe vették azt, hogy minél közelebb kerülhessünk a vízhez.

Itt kap helyet az Onda by Scarpetta, Los Lobos, The Cavern Club, Dolce Gelato, Sugarcane Mojito Bar és az Ocean Blue is.

A hajó festése

A hajó modern és absztrakt stílusú festését egy díjnyertes spanyol művész, Eduardo Arranz-Bravo tervezte. A művet a barcelonai, tenger melletti élete inspirálta, s ezzel szeretne tisztelegni a az NCL vendégszeretete előtt.

A tengerjárót a papenburgi Meyer Werft gyárban építik és nagyjából 17.000 tonna összsúllyal fog rendelkezni.
“Az Eduardo által megalkotott minta kialakítása tökéletesen kiegészíti a flottánkban lévő hajókat, és igazolja azt a dinamikus élményt, ami a vendégeinkre vár. Büszkék vagyunk arra, hogy őt is a Norwegian Encore családjában tudhatjuk.” – mondta Andy Stuart, a Norwegian Cruise Line elnöke és vezérigazgatója.
Arranz-Bravo nagyrabecsült művész, akinek munkáját az egész világban elismerik. Számtalan díj és elismerés tulajdonosa, valamint egyike volt annak a három művésznek, akiket az 1992-es barcelonai olimpiai játékok képviselőjének választottak.
“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Norwegian Encore tengerjárón vihetem tovább az élet vibrálását, és bemutathatom az óceán és a szülővárosom iránti szeretetem.”
Norwegian Encore - hajosutak.com

Fedezze fel az Atlanti-óceán csodáit

A Norwegian Encore 2019 őszén és télen Miamiból indul a Karib-térségbe, majd 2020 tavaszán és nyarán New Yorkból indul,  Bermuda felfedezésére.

Mieőtt megkezdené ezeket az izgalmas utazásokat, egy kilenc napos hajóút során keresztül szeli az Atlanti-óceánt. A transzatlanti utazás során Anglia déli partjait elhagyva, a trópusi Miami-t veszi célba.

Szálljon hajóra Southamptonban. A város, a viharos történelme ellenére elérte, hogy az Egyesült Királyság fő kikötőjeként szolgáljon.

A tengeri napok remek lehetőséget nyújtanak a hajó szolgáltatásainak felfedezésére. Próbálja ki a tengeren található legnagyobb versenypályát, a legnagyobb szabadtéri lézer-harc pályát, vagy az izgalmas Galaxy Paviliont, ahol a virtuális valóság új értelmet nyer.

Ismerje a világ fővárosaként emlegetett New York-ot! Tegyen egy sétát a Central Park-ban és tekintse meg a Times Square-t, aminek fénye el fogja varázsolni.

A szórakoztatás új szintre lép

A Broadway műfaja mindenkit képes lenyűgözni, ezért a Norwegian Encore elhozza ezt a látványos világot.

Kinky Boots: A hat Tony Díj tulajdonos társulat kizárólag a Norwegian Encore fedélezetén fogja előadni látványos show-ját. A Kinky Boots Cyndi Lauper eredeti pop-zenéjével és dalszövegeivel dolgozik.

The Choir of Man: Az igazi angol kocsma fergeteges hangulata, a minőségi italok és a fantasztikus élőzene felejthetetlen szórakozást kínál! A férfiakból álló kórus bármit előad, a klasszikus rocktól kezdve a népdalig. Csodás dallamok és izgalmas koreográfiák várnak.

Happy Hour: Készen áll arra, hogy az estét New Orleans -ben töltse? Akkor fedezze fel Madame Lulu világát! A korszak leghíresebb dallamai csendülnek fel, s az interaktív táncok teljesen magával ragadnak mindenkit. Ám a buli koktél nélkül mit sem ér! Élvezze az öt féle speciálisan elkészített Prohibition Era koktélok közül.

The Choir of Men - hajosutak.com

Izgalmas programok

A Norwegian Encore számos új, izgalmas programmal várja az utasokat.

A több mint 338 méter hosszú versenypálya igazi adrenalin löket, hiszen egy tengerjáró fedélzetén, a tenger felett versenyezhetnek.

A lézerharc során felfedezheti Atlantis, az elveszett város világát. A kibővített valóságnak hála, felfedezheti a rejtett kincseket.

A világ legmenőbb szabaduló szobája, a Galaxy Pavilion több ezer négyzetméteren kínál kalandokat.

Az Aqua Park izgalmas csúszdái mesés pillanatokat szereznek az adrenalinra vágyóknak.

A Kid’s Aqua Parkban található csőcsúszda, hatalmas vizzel teli vödrök minden gyermek számára izgalmas.

A hajógerinc lefektetése

A hajógerinc lefektetése a hajóépítés kezdetének hivatalos elismerése, melynek tiszteletére hatalmas ünnepséget tartott a hajótársaság a Meyer Werft hajógyárban, 2018 novemberében.

Miután az emlékérmét elhelyezték a hajógerinc blokkjába, s ezután kezdetét vette a Kinky Boots, valamint a The Choir of Man is izgalmas előadással szórakoztatatta az összegyült közönséget.

“A Norwegian Encore megünneplése nemcsak azért különleges, mert mérföldkövetértünk el, hanem azért is, mert ez azt a hihetetlen partnerséget szimbolizálja, amelyet a Meyer Werft-vel kötöttünk a Breakaway és Breakaway-Plus osztályok legcsodálatosabb és leginnovatívabb hajóinak építése során.” – mondta Andy Stuart, a Norwegian Cruise Line elnöke és vezérigazgatója.

Norwegian Encore - hajosutak.com

A hajó egyhetes, kelet-karibi utazásokat kínál november 17.-i indulással, 2020 áprilisáig. A hajó ezután négy-, öt- és hét éjszakás kínál a Bermudára, valamint 5 és 9 éjszakás hajóutakat Kanadába és New Englandre, 2020 áprilisától, New york-i indulással.

2020 decemberében visszatér Miamiba, hogy onnan a Karib-szigetek nyugati térségébe kalauzolja el az utasokat. 2021-ben a hajót áthelyezik a nyugati partra, s Seattle-ből Alaszkába fog hajózni.

Forrás:

https://www.cruisecritic.co.uk/news/4176/

https://www.ncl.com/fr/en/travel-blog/category/Norwegian%20Encore
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen