Mit ehetünk és ihatunk egy hajóúton? - Kisokos - hajosutak.com

Mit ehetünk és ihatunk egy hajóúton – Kisokos

Ha bármilyen utazásról van szó, mindig első kérdéseink között van, hogy mit fogunk enni vakációnk alatt. Mi sem lenne másképp egy hajóút esetben? A hajótársaságok fedélzetén minden esetben megtalálhatjuk az ízlésünknek megfelelő fogásokat a nap bármely szakaszában. De pontosan mire számíthatunk egy ilyen utazás során?

MSC Hajótársaság

Az MSC Hajótársaság messze az egyik legnépszerűbb az utasok körében. Tengerjárói fedélzetén különböző étteremtípusokkal találkozhatunk, köztük a nap 20 órájában az utasok rendelkezésére álló büféétteremmel, a főétteremmel, á la carte éttermekkel, illetve különböző bárokkal, amelyekben italunk mellé választhatunk sörkorcsolyák széles választékából. Az éttermek különböző kínálattal rendelkeznek, így rengeteg opció közül válogathatunk, ha éppen megéheztünk egy hosszú tengeri napon.

Mit ehetünk és ihatunk egy hajóúton - Kisokos - hajosutak.com

AIDA Hajótársaság

Az AIDA Hajótársaság nemcsak az ételek minőségére, hanem a fogások elkészítésére is nagy hangsúlyt fektet. A fedélzeten részt vehetünk különböző workshopokon, és tippeket, trükköket tanulhatunk a mesterszakácsoktól. Az AIDA méltán híres különleges éttermeiről, illetve Snack Barjairól, ahol az éjszakai baglyok is rátalálhatnak egy-két finom falatra! Ne feledkezzünk meg a pompás koktélokról és italkínálatról, amelyeket az AIDA bárjaiban kóstolhatunk! Egy-két hajó fedélzetén olyan különleges bárokban kortyolhatjuk el az italunkat, mint például a Spray Bar by MOET & Chandon, vagy a Calypso Bar.

Mit ehetünk és ihatunk egy hajóúton - Kisokos - hajosutak.com

Royal Caribbean

A Royal Caribbean ugyanúgy, mint más hajótársaságok, páratlan étkezési csomag lehetőségeket kínál az utasok számára. Az éttermekben varázslatos fogások közül válogathatunk, s a bárok is mesés kínálattal szolgálnak. A Bionic Bar-ban például robotok készítik el az általunk kiválasztott koktélokat. A Hajótársaság emellett rengeteg újítással készül számunkra, beleértve az átalakított éttermeket, frissített menükínálatot és új bárokat a fedélzeteken.

Mit ehetünk és ihatunk egy hajóúton - Kisokos - hajosutak.com

Egészséges táplálkozás

Ha elegünk van a hamburgerekből, a pizzából és a tésztaféléktől, a legtöbb hajótársaság fedélzetén már találhatunk magunknak egészségesebb falatokat. A kiegyensúlyozott táplálkozás már a hajótársaságoknál sem luxus, ellenben nekünk is érdemes átgondolnunk, hogy mit fogyasztunk pontosan, mit érdemes kerülnünk, és hogyan maradhatunk fitten egy hajóút során.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen