Mit kezdenek a hajótársaságok az üres hajóikkal? - hajosutak.com

Mit kezdenek a hajótársaságok az üres hajóikkal?

A legtöbb hajótársaság április végéig – egyesek tovább – felfüggesztették hajóútjaikat. 

Vajon most, hogy a hajózás szünetel, mit kezdenek a nagy társaságok üresen álló hajóikkal?

Carnival Corporation:

A világ legnagyobb hajózási vállalata, amely olyan hajótársaságokat foglal magában, mint a Carnival Cruise Line, a Princess Cruises, a Holland America Line és a P&O Cruises, március 19-én felajánlotta flottájának úszó kórházakká történő átalakítását segítségnyújtásként.

Princess Cruises:

A Princess Cruises egy pozitív üzenettel állt elő, amelyet a hajó legénysége vitt véghez. A kabinok ablakaiból különböző lámpák felkapcsolásával írták ki a “#WeWillBeBack” feliratot. A hajótársaság továbbá a Princess Cay-en tartózkodó személyzetnek üzente, hogy élvezzék a magánszigeten töltött időt, és használják nyugodtan a központi medencét is.

Holland America Line:

A hajótársaság közösségi média oldalán írta, hogy 5 hajója is megállt a Bahamák körül, és egyszerre szólaltatták meg kürtjeiket a szolidaritás jegyében, illetve, hogy tudassák a világgal, hogy a fedélzeten mindenki egészséges és biztonságban van. 

Carnival Cruise Line:

A Carnival az összes hajót a “We Will Be Back” üzenettel világítja meg. Stephan Christoffersson, a társaság egyik alelnöke szerint a kivilágításra kerülő kabinok kitalálásához a szárazföldi és a tengeri műveletek összehangolása volt szükséges.

“A legénység nagyon büszke a munkájára, és ez a projekt különösen fontos jelentéssel bír számukra” – mondta. “A legénység tagjai mindennél inkább azt akarják, hogy mindenki tudjon arról, hogy jól vannak, és alig várják, hogy újra munkába álhassanak.”

Royal Caribbean:

A Royal Caribbean szintén engedélyt adott legénységének hajón, hogy használhassák a közös tereket, köztük a legnagyobb medence is rendelkezésükre áll.

A Celebrity Edge fedélzetén (amely szintén a Royal Caribbean tulajdonában van) a kapitány engedélyt adott a legénységnek, hogy balkonos kabinokba költözzenek át. Egy lottósorsolás során a legszerencsésebbek balkonos kabinjaikat lakosztályra cserélhették.

MSC Cruises:

Az MSC Group átalakította egyik kompját úszó kórházzá a genovai kikötőben.

Az MSC Grandiosa legénysége az olasz szavakkal világította meg a hajó oldalát: Andra Tutto Bene – “Minden rendben lesz”.

Források:

https://www.instagram.com/p/B95ZTQghJL2/?utm_source=ig_embed

https://www.cruisecritic.co.uk/news/5218/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen