Royal Clipper - Star Clippers hajótársaság - hajosutak.com

Mitől Különleges Egy Hajóút Egy Vitorláshajó Fedélzetén?

Royal ClipperKépzeljen el egy hajót, ami más, mint a többi. Ahol nem egy apró embernek érzi magát a sok közül, hanem ahol a személyzet a nevén szólítja, és szinte családtagként bánik Önnel ugyanúgy, ahogy a többi vendéggel is. Ahol egy közösség része lehet az útja során és nem veszik el névtelen tömegben.

Kellemes környezet és meghitt hangulat várja Önt is a Star Clippers vitorlásain! 170-227 fős hajói nem is hasonlíthatók a hagyományos hajótársaságok hatalmas óceánjáróihoz. Ezeken a hattyúk kecsességét sugárzó, elegáns vitorlásokon átélheti a hamisítatlan, régi hajózás élményét – mindezt gyönyörű, modern környezetben. A kényelmes hajókon igazi nyugalom és pihenés várja Önt.

Star ClippersHosszú, munkával töltött hónapok után ki ne érdemelne meg egy igazán különleges tengeri élményt? Önt is vonzza a gondolat, hogy egy hatalmas vitorlás hajón töltsön néhány napot? Mégis mikor volt utoljára lehetősége egy ultramodern, karcsú hajó fedélzetén utazva felfedezni a legkülönlegesebb kikötőket?

Royal ClipperA Star Clippers-nél 3 pazar vitorlás hajó közül választhat ehhez a kivételes élményhez. Legnagyobb vitorlásuk egyben a világ legnagyobb vitorlása címmel is büszkélkedhet. A Royal Clipper 5 ezer tonnát nyom, és 42 vitorlával rendelkezik. Az utasok teljes kényelméről 106 fős legénység gondoskodik. Két kisebb hajójuk, a Star Clipper és a Star Flyer a tenger csillagai, sebességük a széllel is felveszi a versenyt.

A fedélzeten kedve szerint töltheti napjait, nincsenek kötöttségek; este pedig a hajó kellemes ringására szenderülhet álomba. Igazán otthonos kényelem és lágy elegancia jellemzi a hajókat, melyeken a boldog kikapcsolódás és relaxáció garantált!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen