MSC Grandiosa - bejelentés - hajosutak.com

MSC Grandiosa – az első Meraviglia Plus osztályba tartozó hajó

Az MSC tervezett legújabb óriáshajójának nevét, mely az első Meraviglia Plus osztályba tartozó hajó lesz, november 15-én jelentette be az olasz társaság, az új hajó építésének első napján, Saint-Nazaire-ben.

Az MSC Grandiosa fedélzetén 65 m2-es területükkel a legnagyobb kabinok a Yacht Club Royal lakosztályok lesznek. A Meraviglia osztály hajóihoz hasonlóan itt is találunk majd akadálymentesített és családi kabinokat is, mely akár 10 utas egyidejű elszállásolására is alkalmas.

A fedélzeten a büféétterem 20 órás nyitvatartással várja majd a vendégeket, ahol mediterrán és a nemzetközi konyha fogásai kerülnek majd felszolgálásra. Különleges éttermek közül kiemelhetjük a Mediterranean Village-t, a Yacht Club vendégei számára elérhető Yacht Club Fine Dining éttermet és a Kaito Sushi Bart.

A 331 méter hosszú, 6.300 utas szállítására alkalmas MSC Grandiosa 2019 végén áll majd szolgálatba.

Ezzel párhuzamosan továbbra is épül az MSC Bellissima, a második Meraviglia osztályba tartozó hajó.  A tegnapi  napon ünnepség keretin belül érméket hegeszttettek a hajó gerincébe, mely a hagyomány szerint szerencsét hoz.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen