MSC újdonságok - hajosutak.com

MSC újdonságok

Az MSC világában számos érdekes és izgalmas esemény zajlott le a közelmúltban.

Az MSC Virtuosa lenyűgöző hajója

Az MSC Hajótársaság bejelentette a MSC Virtuosa kabinjainak foglalásának megkezdését. A hajó az első időszakát a Földközi-tengeren fogja tölteni 2020. november 8-tól. A foglalás először az MSC Voyagers Club tagjai számára válik elérhetővé, mindenki más számra december 3-tól nyílik lehetőség lecsapni a kabinokra.

Az MSC Virtuosa lesz egyébként a negyedik hajó a Meraviglia generációban és a második Meraviglia-plusz osztályba tartozó hajó, további kabinokkal és még több közösségi térrel. Az MSC Meraviglia 2017 júniusától szállít utasokat. Az MSC Virtuosa-t a kiváló szakértelemmel rendelkező Les Chantiers de l’Atlantique építészmérnökei tervezik és valósítják meg.

Már csak kevesebb, mint 100 nap az MSC Bellissima keresztelő ceremóniáig

november 22.-én megkezdődött a 100 napos visszaszámlálás az MSC Bellissima keresztelőjéig. Az új MSC Cruises zászlóshajót 2019. március 2-án Southamptonban, Nagy-Britanniában indítják útnak. A maximális kapacitása 5.686 utas és 171.588 tonnát fog nyomni.
Az MSC Bellissima lesz a legnagyobb hajó, amelyet Southamptonnál fognak megkeresztelni, s minden bizonnyal méltó lesz nevéhez (leggyönyörűbb), ami azt jelenti, hogy csodálatos és emlékezetes utazási élményt kínál majd vendégeinek.

Az MSC Bellissima az innovatív, Meraviglia osztály második hajója és az újgenerációs hajók 4. tagja áll szolgálatba 18 hónapon belül. A tengerjáró 7 éjszakás utazás során fogja a térség leghíresebb kikötőit végigjárni, mielőtt elindulna az Emirátusok felé, hogy ott hajózzon a 2019/20-as téli szezonban.

Az MSC Bellissima fedélzetén nyílik a nagyközönség számára először lehetőség kipróbálni a Zoe digitális navigációs eszközt, ami egy hangszóróval ellátott intelligens készülék, amely a gyakori kérdésekre ad választ, ezzel is hozzájárulva a vendégek kényelméhez.

A hajó fedélzetén egy ikonikus, mediterrán hangulatú étteremmel találkozhatunk, a HOLA! Tapas Barral. Az étterem különlegessége, hogy a 2 Michelin csillagot elnyert híres spanyol séf, Ramón Freixa által megalkotott különleges és kulináris élményekkel gazdagodhatunk.  Az előbbin kívül a vendégek 12 nemzetközi étterem és 20 bár közül választhatnak.

A Cirque du Soleil at Sea két vadonatúj műsorral készül, melyet kizárólag az MSC hajótársaság vendégei élvezhetnek. Az MSC Bellissima lesz a második hajó, ahol ezt a két egyedülálló előadást élvezhetik majd az utasok.

Az MSC Bellissima különleges programlehetőségeket kínál minden egyes korosztály számára. Csobbanhatunk a Grand Canyon témájú aquaparkban, interaktív szórakozási lehetőséget nyújt az F1 szimulátor és a z XD mozi élmény, emellett egy 985 férőhelyes színházban is kikapcsolódhatunk, sétálhatunk a több mint 200 butikot felsorakoztató mediterrán stílusú sétányon. illetve részt vehetünk Balinéz MSC Aurea Spa 79 különféle test- és arckezelésén.

Az MSC hajótársaság a LEGO és a CHICCO együttműködésével létrehozott egy olyan 700m²-es játszóteret, ahol a legkisebbek is önfeledten tudnak játszani. A vadonatúj School of Magic és a hetente megrendezésre kerülő Magic Talent Show különleges élményt nyújt majd a fiatal utazóknak.

Az MSC Cruises együttműködése a Chelsea Football Club-bal

Az MSC Cruises együttműködik a Chelsea Football Club-bal nemzetközi partnerként. A több millió fontos üzlet, amely 2020 januártól 2021 júniusáig tart, magában foglal LED reklámokat,  VIP vendéglátást, digitális marketing jelenlétet. Az új Bellissima hajón Chelsea emléktárgyak lesznek kiállítva, illetve a klub képviselői is jelen lesznek a 2020-as MSC Bellissima hajóátadó ünnepségen.

Az MSC hajótársaság vezérigazgatója, Gianni Onorato a partnerség bejelentése során így nyilatkozott: “Társágunk számára izgalmas lehetőség, hogy együtt dolgozhatunk a köztiszteletnek örvendő, rendkívül sikeres Chelsea Football Club márkával, valamint a szervezettel. Ez az együttműködés része a hajótársaság azon stratégiájának, mely az Egyesült Királyságra és Írországra fókuszál. Két olyan piacra, melyek a globális növekedési terv kulcsfontosságú részét képezik.”
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen