MSC Cruises - hajosuak.com

MSC Virtuosa: Az MSC Cruises legújabb hajója

A francia hajóépítő vállalat az STX France úgynevezett acélvágó ünnepséget tartott az MSC Cruises részére. Az ünnepségre Saint-Nazare-ben került sor idén június 14-én, s ezen az eseményen jelentették be a legújabb hajó nevét.

A Meraviglia Plus osztályba tartozó újabb hajó neve MSC Virtuosa lesz, s várhatóan 2020-ban fog elkészülni. A 2019-ben elkészülő MSC Grandiosa testvérhajója lesz.

A hírt az MSC ügyvezető elnöke Pierfrancesco Vago közölte.

Az MSC Virtuosa hajó 331 méter hosszú és 43 méter széles lesz. 6344 utas egyidejű szállítására tervezik. 1700 fős legénység fogja ellátni a 2405 kabinra jutó utasokat.

Az innovatív tengeri technológiának köszönhetően, a Meraviglia osztályú testvérhajókkal együtt, a kategóriájukban egyedüliek lesznek, s a vállalat szerint a világ bármely kikötőjébe hívhatóak lesznek.

Az eddig elkészült tervek alapján bejelenthetjük, hogy kerekesszékkel könnyen megközelíthető kabinok és csoportos kabinok is helyet kapnak majd a fedélzeten, lehetővé téve három szoba összekapcsolását, ezáltal nagyobb társaságok kényelmesebben utazhatnak együtt.

A hajó több új és kreatív étkezési lehetőséget is kínálni fog az utazóközönség részére:

 • Ilyen lesz a Mediterrán falu és az exkluzív Yacht Club úgynevezett “fine dining” étterme.
 • A nemzetközi konyhában mediterrán különlegességek, útvonal-alapú (helyi forrásból származó ételek) is helyet kapnak.
 • A Kaito Sushi Bar és a Kaito Teppanyaki étterem és az amerikai stílusú Steakhouse mind izgalmas ételeket kínálnak majd.

Szórakozási és sportolási lehetőségek tárháza várja majd az utazókat:

 • Az MSC Virtuosa egy nagy vízi parkkal fog rendelkezni, amely egy kétszintes fedett vidámparkhoz kapcsolódva kétszintes szórakoztató teret (belső sétányt) kínál majd.
 • A sétányon speciális éttermek, bárok, vámmentes üzletek helyezkednek majd el.
 • A sétányt egy LED kupola mennyezet (“digitális égbolt”) fogja fedni, amely vizuális show-kat fog lejátszani.

A Virtuosa már most büszkélkedhet a csúcsminőségű csuklópánt technológiával is, mely segítségünkre lehet a fizetésben, éttermek és spa-kezelések lefoglalásában és lehetővé teszik a szülők számára a gyermekeik helyzetének követését is.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen