Oceania hajótársaság - hajosutak.com

Nem kérdés, hogy miért az Oceania hajóútjait javasolja Kata

Kata – a hajosutak.com vezető utazási tanácsadója – a rendszeres hajózóknak az Oceania hajótársaságot javasolja.

Hogy miért?

Röviden, összefoglalva:
kevesebb utas, nagyobb kabinok, jobb arány a személyzet/utasok tekintetében, barátságosabb és személyre szabottabb kiszolgálás

Részletesebben:

Ha egyszer kipróbálja az Oceania hajótársaság egyik hajóját, többször nem éri majd be kevesebbel!

A nagyobb hajók egyszerűen nem tudják biztosítani azt a jellegzetes intimitást, meghittséget, kifinomultságot és személyre szabott nyaralási élményt, amelyről az Oceania hajótársaság híres.

A társaság kiszolgáló személyzete 684 utasról gondoskodik a Regatta, Insignia, Nautica és a Sirena (2016-ban felújították) fedélzetén, 1250 kiváltságos utasról pedig a Marina és a Riviera hajók fedélzetén. A barátságos és kedélyes kiszolgálás természetes ezeken a hajókon.

A hangulat rendkívül nyugodt és személyes, a legénység tagjai egyenként összpontosítanak az utasok kívánságaira. Kiváló a szolgáltatások színvonala, az utasok könnyen kapcsolatot tudnak teremteni a személyzettel és a többi vendéggel, a barátságok pedig a napok elteltével egyre mélyebbé válnak.

Ideális arányainak köszönhetően a társaság hajói olyan kikötőkbe is be tudnak hajózni, ahova a nagyobb hajók nem képesek.

A kis utaslétszámnak köszönhetően nem kell sietni, a végtelenségig sorban állni vagy aggódni a tömeg miatt, van ideje “megízlelni” azokat az elemeket, amelyek a társaság hajóit különlegessé teszik. A partraszállás és visszatérés a fedélzetre csak néhány percet vesz igénybe, nem pedig órákat, mint a nagyobb hajóknál.

A társaság konyhája az egyik legjobb a hajótársaságok között.
A Canyon Ranch SPA Clubban könnyen elérhetőek a spa szolgáltatások, ha egy kis relaxációra vágyik. A kényelmes kanapé mindig megvárja Önt, ha éppen úgy dönt, hogy mártózna egyet a medencében.

A különbségek az Oceania meghitt hajói és a nagyobb hajók között jelentősek, érzékelhetőek, s az ár tekintetében jóval magasabb minőséget kap a pénzéért, mint a tömegeknek készült hajók fedélzetén.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen