Nemsokára újra látogatható hajóval a Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek kormánya engedélyezte a tengerjáró hajók újbóli fogadását, illetve kiadtak egy átfogó, 28 oldalas dokumentumot, amely a Maldív-szigetek turizmusának újraindításáról szól.

A Maldív-szigetekre érkező tengerjáró hajók és jachtok mentesülnek az új általános idegenforgalmi iránymutatások alól, de be kell tartaniuk a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO) előírásait és irányelveit.

A tengerjáró hajókról és jachtokról 2020. augusztus 1-jéig nem léphetnek be az utasok a lakott szigetekre.

Ugyanakkor az utasok és a személyzet felszállása és leszállás a nemzetközi repülőtereken (érvényes repülőjegyek birtokában) megengedett.

Ezenkívül azon hajók, amelyek nem tartoznak az IMO előírásainak hatálya alá, mentesülnek e követelmény alól, és kiköthetnek a Port Health jóváhagyásával.

Neil Shorthouse, a Shorthouse Hospitality International alapítója és vezérigazgatója tanácsokat adott a dokumentum megírásához, hogy biztonságosan indulhasson be a hajózás a Maldív-szigeteken.

Forrás:
https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/23138-maldives-to-welcome-cruise-ships-once-again.html
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen