MSC Meraviglia - hajosutak.com

New York az MSC Meraviglia látogatását ünnepli

Az MSC Meraviglia októberben haladt végig az Amerikai Egyesült Államok partjainál, s megérkezett a Manhattan Pier 88-as kikötőbe, ezáltal ő lett a legnagyobb személyszállító hajó, amely valaha eljutott New Yorkba.

Ahogy folytatja útját a keleti part mentén, úgy válik a leghatalmasabb tengerjáró hajóvá, ami valaha eljutott Boston (Massachusetts), valamint Portland és Bar Harbor kikötőibe.

Ahogy arról már írtunk, az MSC Meraviglia Észak-Írországot is meghódította, hiszen az 5.700 utaskapacitással bíró tengerjáró a legnagyobb személyszállító hajóvá vált, ami valaha meglátogathatta Belfast híres kikötőjét.

„Hatalmas öröm számunkra, hogy az Egyesült Államokban üdvözölhetjük az MSC Meraviglia-t, hiszen ez a pillanat egy újabb lépés az észak-amerikai hajózás piacon. – mondta Ken Muskat, az MSC Amerikában történő üzemeltetésért felelős vezérigazgató-helyettes.

“A jelentős keresletre reagálva jelenleg négy hajónk tartózkodik a térségben, hiszen az MSC Meraviglia csatlakozott az MSC Seaside, az MSC Armonia és az MSC Divina hajókhoz. Minden hajó más és más élményt nyújt az utasok számára, ezért reméljük, hogy még szélesebb kínálatunknak köszönhetően a lehető legtöbb nyaralni vágyó igényeit kielégíthetjük.”

Az MSC Meraviglia megkezdi észak-amerikai és kanadai útjait. Az első karibi út során New Yorkból fog indulni, október 28-án. Az MSC Meraviglia lesz az első hajó, mely meglátogatja az MSC hajótársaság magánszigetét, az Ocean Cay-t, a Bahamákon, mely november 9-én nyitja meg kapuit a társaság utasai előtt.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen