Norwegian Prima - NCL - hajosutak.com

A Norwegian Prima, az NCL legújabb hajója 2022-ben debütál

A Norwegian Cruise Line (NCL) bejelentette legújabb, 2022 nyarán érkező hajójának nevét. A Norwegian Prima lesz az első a hat Prima-osztályú hajó közül.

A hajó 3215 utas befogadására lesz képes, így kisebbnek tekinthető, mint a Breakaway és a Breakaway-Plus osztály, amelyek az elmúlt évtizedben az NCL-re jellemző volt.

Ugyanúgy, mint korábbi hajóinak esetében, a Norwegian Primát is az olaszországi Fincantieri hajógyárban építik.

“A” Prima ” olaszul azt jelenti, hogy” első “, amely az ipar első örökségéhez kötődik, és megfelelő tisztelgés a fincantieri új olasz hajógyár partnerei előtt” – mondta Harry Sommer, a Norwegian Cruise Line elnöke.

A Norwegian Prima első útvonalai:

 • A hajónak 2022 augusztusától kezdődően számos hajóútja lesz. 2022. augusztus 17. és szeptember 13. között a Norwegian Prima 10 napos utakat tesz meg Amszterdamból illetve Koppenhágából, és Észak-Európát, a Norvég fjordokat és a Balti régiót fogja bejárni.
 • 2022. szeptember 23-án a Norwegian Prima Southamptonból hajózik egy 12 napos transzatlanti úton, amelynek vége New York. A hajó október 10én átmegy Bermudára, mielőtt elhagyná New Yorkot, hogy áttérjen a Karib-tengerre. Októberben számos utat tesz meg Galvestonból, mielőtt 2022. november 19. és december 3. között megkezdené a Miami mini utas szezonját.
 • 2023 december 11. és március 19. között a Norwegian Prima a Karib-tenger nyugati régiójában hajózik Port Canaveralból. 2023 márciusában visszaköltözik New Yorkba, hogy a Bermudán hajózhasson 2023 május 7-ig. Innen a hajó 11 napos transzatlanti utat tesz meg New Yorkból Izlandig.
 • 2023 nyarán a Norwegian Prima 10 és 11 napos hajóutak keverékét kínálja, Reykjavikot és Southamptont használva home portként. A nyári szezont egy 14 napos oda-vissza út zárja Southamptonból szeptember 17-én, amely Írországot, Izlandot és Norvégiát is érinti.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen