Ms Sirena - Oceania hajótársaság - hajosutak.com

Az Oceania hajótársaság 5*-os szolgáltatást nyújt

Az Oceania hajótársaság

Az Oceania hajótársaság központja az Egyesült Államokban, Miamiban található. A világ egyik legelőkelőbb hajótársaságának is szokták nevezni. Miért?:

 • kiváló minőségű ételek, páratlan ételkülönlegességek
 • nagyszerű hajóutak elérhető áron
 • a kabinok tökéletes szállást kínálnak kivételes személyi szolgáltatással
 • Ralph Lauren Home apartmanok minden kategóriában hihetetlenül tágasak, ami természetesen vonatkozik a fürdőszobákra is
 • design bútorok
 • világhírű borok
 • főző iskola
 • művészeti iskola

A hajók több mint 350 kikötőt látogatnak meg Európában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában és Amerikában. A tervezők munkája mindenhol visszaköszön, akár a csodálatos Lalique díszlépcsőkről, akár az egyedülálló Ralph Lauren Home apartmanokról beszélünk.

Emellett a legszebb design bútorokkal találkozhatunk hagyományos stílusban.

Az új hajókon a hajótársaságra jellemző country club hangulat és a magas szintű szolgáltatás változatlan maradt, viszont sok más, addig nem látott választási lehetőséget és csábító kényelmet kínál.

Különösen az éttermekben található ételkülönlegességek tudnak felejthetetlen élményt adni. A Riviera és Marina fedélzetén 10 étterem található, amelyek közül 6 étterem szabad helyi foglalással működik, ezen felül a La Reserve étterem a világhírű borokat és étel kombinációkat kínál.

Két fantasztikus újítást is felhasználtak az újabb hajókon, az egyik a Bon Appetite Cullinary Center főző iskola, a másik a hajón lévő úgynevezett Vizuális Művészet, melyet az erre szakosodott művészek tanítanak az utasoknak.

Az ár a szokásoson felül még az üdítők fogyasztását és 24 órás kabinszerviz szolgáltatást is tartalmaz!

Felmerül Önben a kérdés, hogy miért fizessen kétszer annyit egy hajóútért?
A válasz több mindenben keresendő:
Lehet, hogy egy átlagos 4*-os óceán/tengerjáró hajóúton átlagosan már 800 €/fő összegért részt vehet, de ehhez még érdemes italcsomagot venni, egy üdítős italcsomag ára átlagosan 25 €, tehát már 825€/fő összegnél tartunk, s a szolgáltatás, amelyet ezért kap, mindössze 4*-os:
– zsúfoltság az éttermekben, bárokban, medencéknél
– kis alapterületű kabinok és közösségi terek
– várakozás, sorban állás mindenhol, mert kis számú a személyzet az utasok létszámához képest

Ezzel szemben az 5*-os szolgáltatást nyújtó Oceania hajókon TÁGASABB terekkel, MAGASABB MINŐSÉGŰ bútorokkal, anyagokkal, NAGYOBB SZÁMÚ és KÉPZETTEBB SZEMÉLYZETTEL találkozik, ezáltal ezeken az utakon ismeretlen a zsúfoltság, és az állandó, hosszú ideig tartó sorban állás.

És mindemellett ÜDÍTŐK FOGYASZTÁSÁT és 24 ÓRÁS KABINSZERVIZ szolgáltatást is tartalmaz az ár!

Kattintson az alábbi gombra és
válasszon OCEANIA hajóutat!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen