Odyssey of the Seas – a Royal Caribbean legújabb hajójának részletei - hajosutak.com

Odyssey of the Seas – a Royal Caribbean legújabb hajójának részletei

A Royal Caribbean Odyssey of the Seas hajója 2020 novemberében debütál, és olyan izgalmas programok várnak minket a fedélzetén, mint a VR terem, a dupla medenceszint, a FlowRider, RipCord by iFly, a SkyPad bungee trambulin, és olyan éttermek, mint Giovanni’s Kitchen és a Chop’s Grille.

„Az Odyssey of the Seas teljesen új koncepcióval készül, hogy a legemlékezetesebb vakációt biztosíthassa az utasok számára. A magával ragadó élmények a Royal Caribbean „Royal Way” személyzeti dedikálásával lesznek biztosítva.” – mondta el Michael Bayley, A Royal Caribbean International ügyvezető igazgatója a második, Quantum Ultra osztályú hajóról.

Új SeaPlex

Az Odyssey of the Sea legkiemelkedőbb attrakciója a SeaPlex, amely a Royal Caribbean fedett játékterülete. A SeaPlex felső szintjén egy VR terem lesz kialakítva egyéni és csoportos játékokhoz, valamint AR falak és padlókialakítás várja a családokat. Az alsó szinten egy dodzsempályán kapcsolódhatunk majd ki.

A játékkomplexum emellett magába foglal egy Clash for the Crystal City elnevezésű lézerharc pályát is, amelyet már jól ismerhetünk a társaság más hajóiról is.

Azoknak, akik kicsit más elfoglaltságra vágynak, a Playmakers Sports Bar & Arcade-ban követhetik nyomon kedvenc sportcsapatuk meccseit. A sportbár jéghideg sör mellett Buffalo csirkeszárnyakkal, különböző sörkorcsolyákkal, és Playmakers Burgerrel várja a kikapcsolódni vágyókat. Az aktív elfoglaltságra éhes vendégek számára biliárdasztal és klasszikus tárasjátékok áll rendelkezésre.

Playmakers Sports Bar & Arcade látványterv - Odyssey of the Seas - hajosutak.com

Legfelső fedélzet

Az Odyssey legfelső emeletén minden olyan adrenalinbomba megtalálható, ami a Quantum osztályú hajókra jellemző. Ide tartozik a FlowRider surf-szimulátor, a RipCord by iFly ejtőernyő-szimulátor, a 40 méter magas sziklamászó fal, és a North Star városnéző üvegkapszula.

A medencefedélzet két szintes lesz, és két szabadtéri medencét, illetve négy pezsgőfürdőt fog magába foglalni, amelyeket székek, függőágyak és színes bungalók fognak körül ölelni. A medencékkel szemben a The Lime & Coconut bár fog helyet kapni, amely gondoskodik a folyékony szórakozásról.

A közelben szintén megtalálható lesz az El Loco Fresh mexikói étterem is.

A fiatalabb generáció számára a Splashaway Bay fogja biztosítani a szórakozást. A kicsiket vízicsúszdák, vízesések és vízágyúk hada fogja elkápráztatni.

Azok a felnőttek, akik a szabadtéri csendes medencés programot keresnek, a Solarium-ban tudnak majd kikapcsolódni, amely szintén két medencével, pezsgőfürdővel, napozóágyakkal és bárral is rendelkezik.

Felső medenceszint látványterv - Odyssey of the Seas - hajosutak.com

Éttermek és bárok

Az Odyssey of the Seas fedélzetén különleges kulináris élvezetekben dúskálhatunk. A korábban említett El Loco Fresh és Playmakers mellett, olyan éttermeket próbálhatunk ki, mint az Izumi, Chop’s Grille, a Wonderland és a Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar.

Az észak-amerikai piac újdonsága a Teppanyaki, a hibachi stílusú japán étterem lesz.

Noha a fedélzeten lévő társalgók teljes részleteit még nem mutatta be a hajótársaság, a Royal Caribbean már felfedte, hogy a fedélzeten a különleges kialakítású Bionic bár lesz.

Giovanni's Italian Kitchen & Wine Bar látványterve - Odyssey of the Seas - hajosutak.com

Szórakoztatás, színház

Az Odyssey of the Seas, a Quantum osztályú hajókhoz hasonlóan olyan színházakat és koncerttermeket fog felsorakoztatni, mint Two 70 színház, és a Music Hall.

A hajó 2020 novemberében fog debütálni Fort Lauderdaleben, hat-nyolc éjszakás karibi hajóutakkal, majd 2021 májusában Európába költözik, ahol ez lesz az első Quantum Ultra Class osztályú hajó.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen