msc-csaladi-nyaralas - hajosutak.com

Örömteli hajózás kicsiknek és nagyoknak az MSC fedélzetén, a CHICCO-VAL!

Az olasz hajótársaság fontosnak tartja, hogy a hajózás során, a család minden tagja jól érezze magát. Éppen ezért különleges figyelmet szentelnek a kisbabáknak.
A hajótársaság felkereste az OSSERVATORIO CHICCO babakutatási központot, hogy segítse a babával érkezők zökkenőmentes utazását.

Az MSC, a CHICCO közreműködésével olyan klubbokat, menüket és foglalkozásokat talált ki, melyek segítségével a kisgyermekek és a szülők számára is élvezetes lesz az utazás.

BABÁK KLUBJA

A Mini Club minden kisgyermeket (3 éves korig) és a szüleiket is szeretettel várja. Itt nem csak a gyermekek érezhetik jól magukat, de a családok felnőtt tagjai is  új barátságokat köthetnek.

A Club nyitva tartása kikötői napokon: reggel 8-10 óra között, délután 16-18 óra között, este 20-21 óra között. Tengeri napokon pedig reggeli 8-10 óra között, este szintén 20-21 óra között. (A nyitvatartási idő a hajótól illetve útvonaltól függően változhat.)

MSC BABYCARE

Szeretne egy kis ideig csak önmagával foglalkozni? Az MSC gondoskodik arról, hogy gyermekéről szakképzett és elkötelezett szakemberek gondoskodjanak. (A korlátozott létszámú személyzet miatt előre foglalás szükséges. Nyitva tart, ha a hajó éppen nincs kikötve: 13-14-ig, 18-19-ig. Regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. Keresse a  Mini Club személyzetét a fedélzeten. A nyitvatartási idő a hajótól illetve útvonaltól függően változhat.)

JÁTÉK ÉS TANULÁS A CHICCO-VAL

A központ által legmodernebb és legszórakoztatóbb játékok érhetőek el, melyek használatával a babák játszva tanulhatnak, fejleszthetik az angol tudásukat és ritmusérzéküket egyaránt.

ÍZLETES, EGÉSZSÉGES ÉTELEK MINDEN KOROSZTÁLYNAK

Minden nap új, változatos ételek, melyek a nemzetközi és egzotikus, mediterrán ízeket is felvonultatják.

Az ízletes és sokak által kedvelt pizza tökéletes feltétekkel és minőségi összetevőkkel kényezteti az utasokat.

A kicsik etetéséhez pedig elérhetőek a kihelyezett cumisüveg melegítők, illetve a hozzátáplálást is elősegítik, számtalan bébiétel, leves szerepel a kínálatban.

A gyerek menü segítségével a nagyobbakat is széles választék várja, hogy könnyedén felfedezhessék az új ízeket. A reggelik között szerepel palacsinta, muffin és mini croissant, mini toast vagy rántott tojás sajttal, joghurt és gyümölcssaláta is. Vacsorára pedig mini pizza, burgonya gnocchi, párolt halfilé, extra szűz olívaolajjal és petrezselyemmel, valamint csirke és pulyka hotdog választható.

Hogy a főzés örömét is megismerjék a kicsik, Doremi séf segítségével megtanulhatják a pizza készítés fortélyait!

msc-csaladi-nyaralas - hajosutak.com

A VILÁG MEGISMERÉSE

Fontos, hogy feltérképezzük a világot és hogy a gyermekek is felfedezzék a különböző kultúrákat, országokat és szokásokat. Annak érdekében, hogy a mesés tengerpartok, műemlékek és csodálatos városok páratlan élményt nyújthassanak, családos kirándulásokat szervez a hajótársaság, ahol minden a babák igényeihez igazodik, különleges, gyermekbarát környezetben, segítve a kicsik beilleszkedését.

JÁTSZVA TANULNI

A gyerekek számára fontos a játék, hiszen segít nekik a tanulásban, fejlődésben, a motoros készségek fejlesztésében és javítja a koncentrációs képességet is. Ebben a korbén még igen fogékonyak a különböző nyelvek megismerésére. A központ által a legmodernebb és legszórakoztatóbb játékok érhetőek el, melyek használatával a babák játszva tanulhatnak, fejleszthetik a  nyelvérzéküket és ritmusérzéküket egyaránt.

ESTI PIHENÉS

Minden család megtalálja a legideálisabb kabint, legyen az belső, ablakos vagy pedig balkonnal rendelkező. A kabinok kialakításának köszönhetően az egész család kényelmesen pihenhet.

A GYEREKMEKEK SZOLGÁLATÁBAN

Az Osservatorio Chicco babakutatási központ célkitűzése, hogy minden fontos információt kiderítsen a babák pszichológiai, fizikai, érzelmi és szociális szükségleteiről, s feltárja a megfelelő módszereket ezek biztosításához. Szoros együttműködést folytatnak oktatási szakértőkkel, gyermekgyógyászati szakemberekkel.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen