MSC GRANDIOSA - hajosutak.com

Részt vettünk az MSC Grandiosa hajókeresztelőjén

Az olasz MSC hajótársaság meghívta irodánkat, hogy együtt ünnepeljük az MSC Grandiosa tengerjáró keresztelőjét.

November 6-án érkeztünk meg Hamburg termináljába, ahol MSC Grandiosa témájú plakátok fogadtak mindenkit. Több kiállított panel, és tábla jelezte, merre kell megközelíteni az MSC Hajótársaság grandiózus tengerjáróját, mely szintén aznap érkezett meg Hamburg kikötőjébe. A terminálon továbbá egy zongora is el volt helyezve, így az utasok kellemes hangulatban, élőzene társaságában szállhattak fel a hajóra.

Az új MSC Grandiosa fedélzetén a Carousel Longue-ot kifejezetten a Cirque du Soleil at Sea előadásaira tervezték, és akár 450 utas is élvezheti egyszerre  a társulat produkcióját. A hely különlegessége, hogy összesen 100 utas egyszerre vacsorázhat a showműsorok alatt.

A hajó fedélzetén, hatalmas terület áll a gyermekek rendelkezésére. A mintegy 700 négyzetmétert magába foglaló gyermek klubban 7 különálló szoba lett kialakítva a különböző korosztályok számára.  Ahogy korábban az MSC Bellissimán, úgy itt is LEGO tematikájú kialakítás várja a kicsiket.

November 9-én irodánk hatalmas megtiszteltetésben részesült, mivel idén újból nyert, most a Best Performer díjat, amelyet az MSC All-Stars of the Sea díjátadó gálán irodánk képviselői az MSC Grandiosa fedélzetén vehették át ünnepélyes keretek között.

MSC Grandiosa - hajosutak.com

Az MSC Grandiosa tengerjáró tiszteletére 4 éjszakán át a híres, nemzetközi fényművész, Michael Batz kápráztatta el a nézőket. A 20 különböző helyről érkező fényeknek köszönhetően kék színben fürdött Hamburg városa. Nem csak Hamburg öltözött kékbe, hanem a hajó is.

A hajókeresztelő szárazföldi eseményeinek az MSC Falu adott helyet, 2019. november 9-én. A délutáni óráktól kezdve, késő estig különböző szórakoztató programokon vehettek részt az érdeklődők. A fellépések mellett különböző koncertek és a DJ szolgáltatta a zenét.

Az MSC Falu eseményeinek házigazdája Annamarie & Wayne Carpendale voltak, a német televízió leghíresebb családja. Annemarie az egyik legismertebb és legtehetségesebb német műsorvezető, aki évek óta nyújt betekintést német nézők ezreinek az Oscar gála eseményeibe. Wayne pedig több mint két évtizede látható a német televízió szórakoztató műsoraiban.

A tengerjáró fedélzetén több helyszínen zajlottak az események.  A színház teremben egy érdekes beszédnek lehettük tanúi, a Carousel Lounge-ban élőben láthatuk a Cirque du Soleil egyedülálló előadását. A hajókeresztelőt élőben közvetítették, a fedélzeten és szárazföldön egyaránt, miközben az MSC Grandiosa a Norderelbe csatorna felé haladt. A sétánynál pedig Sophia Loren vágta el a szalagot.

A szárazföldön 4 nagyobb helyszínen figyelhettük az izgalmas eseményeket.

Az est házigazdája a híres műsorvezető, színésznő és énekesnő, Michelle Hunziker, a hajó körül zajló eseményekről Jochen Schropp számolt be, míga Cirque du Soleil showházigazdája Gary Glading volt.

Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, köszönjük, hogy részt vehettünk az MSC Grandiosa eseményein!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen