CELEBRITY AKCIÓ - hajosutak.com

SEASON OF SAVINGS A CELEBRITYNÉL!

Karácsony alkalmából a Celebrity hajótársaság megajándékozza utasait!

Ismerje meg a világ csodáit, mesés helyszíneket, fedezze fel, milyen érzés egy olyan hajó fedélzetén csodálni a tájat, ahol magasminőségű prémium szolgáltatást kap. A Celebrity társaság hajóit a figyelmes kiszolgálás, tágas, kényelmes kabinok valamint ízletes fogások jellemzik.

Fedezze fel Alaszka gyönyörű, jéggel borított vidékeit, csodás állatvilágát, a Karib-szigetek homokos partjait vagy Amerika mesés városait!

AKÁR 800 EUR/KABIN KEDVEZMÉNY ÉS AKÁR NÉGY GARANTÁLT AJÁNDÉK

Foglalja le 2019. január 2- ig a minimum 4 éjszakás 2019. január 1. és 2020. május 11. között induló, Celebrity Cruises hajóútját ablakos vagy ennél magasabb kategóriájú kabinban és kedvezménye mellé egy választható, garantált ajándékot biztosítunk vagy lakosztály foglalása esetén szerezze meg mind a négy ajándékunkat! És ez még nem minden! 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak! Illetve ha alaszkai hajóutat foglal cruisetúrával, akkor akár további 400 USD/kabin fedélzeti ajándékkeretet biztosítunk.

Az akció valamennyi 2019.  január 1. és 2020. május 11. között induló, minimum 4 éjszakás Celebrity Cruises hajóútra érvényes (kivéve a galapagoszi, a régióváltó, a transzatlanti és a Csendes-óceánt átszelő hajóutakat)!