Norwegian Escape - NCL - hajosutak.com

Starbucks kávézó lesz az összes NCL hajó fedélzetén

A Norwegian Cruise Line bejelentette, kiterjeszti együttműködését a jól ismert Starbucks márkával, így az utasok már mind a 17 hajó fedélzetén és a hajótársaság privát üdülő központjaiban is élvezhetik a nagyszerű Starbucks kávékat.

A hajótársaság ezt a bejelentést új augusztus 7-én Seattle-ből induló hajóútja előtt tette. A sajtó szerint a hajótársaságok sorából a Norwegian az első, aki bevezeti ezt az szolgáltatást 2022 végéig.

A hajótársaság nyilatkozata szerint az utasok ugyanazokat a meleg és hideg kávékülönlegességeket illetve édes és sós ételeket élvezhetik majd, mint a hozzájuk legközelebb eső szárazföldi Starbucksban. A Starbucks esperesso különlegességek a hivatalos üzleten kívül, néhány kiválasztott étteremben is elérhetőek lesznek majd.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sikerült tető alá hozunk ezt az együttműködést és immár hajóink fedélzetén nyújthatjuk azt a nagyszerű Starbucks élményt, amihez vendégeink korábban már hozzászokhattak. Hajótársaságunk és a Starbucks csapata egyaránt szenvedélyes abban, hogy vendégeink mindig a jól megszokott minőséget és kiszolgálást kapják.” mondta Harry Sommer a hajótársaság elnöke.

A Starbucks márka 2018-ban jelent meg előszőr a Bliss hajó fedélzetén, majd ezt követte a Joy, Sky, Getaway és Encore hajó is, 2022 végére pedig a teljes flottán kialakításra kerül.

Mark Ring a Starbucks amerikai és latin-amerikai társelnöke büszkeségéről beszélt és arról, mennyire nagyszerű, hogy ezeknek a csodás hajóknak a fedélzetén találkozhatnak újra a vendégek és ezekkel a nagyszerű kávékkal élvezhetik az utazás élményét. 2021 végére a hajótársaság utasai már Harvest Caye-n Belize-ben és a Bahamákon is lehűlhetnek majd egy hideg pörkölésű Starbucks kávéval.

A Norwegian hajótársaság a nyár elején indította újra útjait egy közel 500 napos leállás után. 2021. augusztus 7-en indult útnak az Encore hajó, megkezdve ezzel az amerikai és alaszkai hajózási szezont a Norwegian számára. A hajótársaság az újraindulással együtt bevezette a SailSAFETM egyészségügyi protokollt, amely előírja, hogy 2021 október 31-ig csak oltással rendelkező utasok vehetnek részt az utazásaikon.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen