Cirque du Soleil - MSC Cruises - hajosutak.com

Szórakozási És Pihenési Lehetőségek Az Új MSC Meraviglia Hajón

A június első hétvégéjén átadásra került MSC Meraviglia fedélzetén számos wellness és szórakozási lehetőség közül választhatunk. Kiemelnénk közülük a tengeren egyedi Cirque du Soleil at Sea előadást, mely káprázatos műsorral szórakoztatja hetente 6 estén is a hajó vendégeit. Jöjjön hát egy gyors áttekintés a hajó szórakozási és pihenési lehetőségeiről!

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA

A hajón egyedülálló módon lehetőség van a világhírű Cirque du Soleil társulat két egyedi műsorának (Viaggio, Sonor) megtekintésére – mindezt lélegzetelállítóan elegáns környezetben, utánozhatatlan kulináris élménnyel kísérve a Carousel Lounge-ban. A több, mint 10.000 m2-es tér egyszerre 450 vendég befogadására alkalmas.

POLAR AQUAPARK

Az egyik legizgalmasabb vízi park a tengeren, 3 tekergőző csúszdával, kalandparkkal, számos medencével – minden korosztály számára. Különlegessége a medencék fölé kifeszített kötélpálya, a Himalayan Bridge, ahol a kalandra vágyók kipróbálhatják magukat.

GYEREKEKNEK

Az 1-3 éves gyermekeket a Baby Club, a 3-11 éveseket a Mini and Juniors Club (egy igazi LEGO paradicsom), a 12-17 éveseket pedig két Teens Club várja discoval, játszó szobával, mozival.

WELLNESS ÉS SPA

Az MSC Aurea Spa-ban részlegen testünk-lelkünk újjászülethet. Termál részleg, szépségszalon, manikűr, masszázs (3 féle, köztük himalájai sós masszázs), edzőterem, fitness edzés, koktélok – és még sorolhatnánk mi minden várja a felfrissülésre vágyó hajózókat.

TOVÁBBI KÉPEK
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen