MSC Bellissima - hajosutak.com

Tényleg különleges az MSC Bellissima tengerjáró?

Az MSC Bellissima-t először Southamptonban, 2019 márciusában, a nagyszabású névadó ceremónián láthattuk.

A tengerjáró sokak számára ismerősnek tűnhet, hiszen a 2017 májusában útnak induló MSC Meraviglia testvérhajója.

Mivel a névadó ceremónia során nem volt lehetőség arra, hogy utazás közben lehessen tesztelni a hajó szolgáltatásait, így a Cruisecritic írói visszatértek, hogy kiderítsék: tényleg olyan nagyszerű a hajó, mint ahogy állítják?

A hatalmas tengerjáró

Az óriási hajó fedélzetén mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot.

A 25 méteres főmedence, az óriási napozórész, a hajó hátuljában található medence, a gyermekek számára kialakított pancsoló rész, a szolárium, és pezsgőfürdő gondoskodik a kellemes tengeri napokról.

A fedélzeten számos étterem és büfé várja az utasokat. A nagy mennyiségű ételnek és az éttermek elrendezésének köszönhetően elkerülhető a hatalmas tömeg, még a csúcsidőben is.

A sok étkezőnek és több időpontnak hála elkerülhetjük a zsúfoltság érzetét. Esténként 3 előadás van, így nem kell tartani a túl sok utastól.

A Cirque du Soleil at Sea előadásai őrületesen briliánsak

Kötélpályán egyensúlyozó bűvészek, elvont művészeti elemek, különleges előadók, izgalmas jelmezek, egyedülálló fényhatások jellemzik a Cirque du Soleil magával ragadó előadásait, melyeket szájtátva nézünk végig.

Cirque du Soleil - MSC Bellissima - hajosutak.com

Kitűnő ételek

A társaság folyamatosan bővíti a hajók ételkínálatát. A fedélzeten találkozhatunk igazán különleges éttermek izgalmas fogásaival is.

A Kaito Teppanyaki hagymányos sushi bár. A japán sushi mester, Saimiya séf által vezetett helyen csak a legfrissebb halak kerülhetnek a konyhába.

A csapat szerint érdemes megkóstolni a marha bélszínt, mely úgy él emlékeikben, mint a legfinomabb bélszín, amit valaha ettek. Tökéletes állag, enyhén rózsaszín hús, roppanós kéreggel.

Érdemes megjegyezni azt a tényt is, hogy minden kenyeret, tésztát, péksüteményt és fagylalt tölcsért is frissen készítenek nap mint nap.

Kaito Teppanyaki - MSC Bellissima - hajosutak.com

A szolgáltatások

A Cruise Critic csapatának első benyomása alapáján nem ez a legerősebb pontja az MSC Bellissima-nak.

Ez a kijelentés viszont megdőlni látszik a hajóút során. A legénység igazán boldog, s valószínűleg ez a tényező is hozzájárul ahhoz, hogy ilyen közkedvelt legyen az MSC hajótársaság.

MSC Yacht Club - MSC Bellissima - hajosutak.com

Yacht Club

Igazán könnyű volna itt lenni egész nap, hála a privát medencének, étteremnek, büfének, társalgónak, napozónak.

Ami igazán kiemelkedő a Yacht Club-ot tekintve, az a kiszolgálás színvonala. Abban a pillanatban, ahogy belép a vendég, tudják a nevét.

Minden kérés és kérdés azonnal gazdára talál.

Vizi park - MSC Bellissima - hajosutak.com

Privát, illetve közös terek

A hajó fedélzetén található privát helyszínek nem mennek a közös terek rovására, s ez fordítva is igaz. A Yacht Club hatalmas területe a hajó elején található, de nem vesz el a közös terek adta lehetőségekből.

Például egy hatalmas gyerek klub áll rendelkezésre a 18. szinten. Hatalmas vízi parkkal, kötélpályával, három vízi csúszdával, pancsolóval, és sok más különlegességgel.

Ingyenes és feláras étkezési opciók

Léteznek olyan hajók, melyek fizetős éttermei igen magas árképzéssel dolgoznak, ezért a legtöbb utas nem próbálja ki az ottani ételeket.

Szerencsére ez nem mondható el az MSC Bellissima-val kapcsolatban. Ramon Frexia HOLA! éttermében például egy izgalmas ízvilággal rendelkező tapast kaphatunk 24 euróért (vagy a’la carte éttermeken már 3 euróért is elérhető).

Egy tál finom japán húsleves mindössze 5 euróba kerül a Kaito Sushi-nál.

Egy pohár finom bor pedig 6 eurótól kezdődik.

Junior Club - MSC Bellissima - hajosutak.com

Gyermekbarát tengerjáró

Az MSC társaság hajói – így az MSC Bellissima is – számos gyermekbarát szolgáltatást nyújtanak. A gyerekklub és más, gyermekek számára készült létesítmények hatalmas helyet kaptak a 18-as és 19-es szinten.  5 különböző korosztály számára állnak rendelkezésre rendelkezésre, a babáktól egészen a tinédzserekig.

A családi bulik, és családbarát kabinok miatt is remek választás az MSC Bellissima.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen