AIDA CRUISES hajóutak

Az AIDA Hajótársaság elsősorban a fiatalos stílusáról és a kényelmes útjairól lett híres. A cég több mint 6000 embert foglalkoztat 25 országban, illetve a hajók fedélzetein. A társaság lenyűgöző élményt nyújt tengeri nyaralásnál a Földközi-tengeren, a Kanári-szigeteken az Északi-és Balti-tengeren, a karibi térségben, Közép-Amerikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Dubaiban. 

Maga a cég 1960-ban kezdte a tengeri utaztatást, melyet a  P&O Princess Cruises 2000-ben megvásárolt.  2003-ban a P&O Princess egybeolvadt a Carnival Corporation-el, aki később a Carnival Corporation & plc nevet vette fel, mely cég idővel a tengeri utazások terén a világ vezetőjévé vált. Az egybeolvadás után az AIDA Cruises feletti kontrolt a Costa Cruises Group gyakorolja, mely az egyik fő társaság a Carnival Group-on belül.

A jelenlegi 12 AIDA hajó a vendégeinek a legmagasabb minőséget és egyediséget kínálja, luxus, kényelmes környezetben. A hajók természetesen megfelelnek legmagasabb nemzetközi minőségi, környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak.