CUNARD CRUISES

Cunard Cruises a Queen Mary 2, Queen Victoria és a Queen Elisabeth óceánjárókat működtető hajózási vállalat. Elődjét, a British and North American Royal Mail Steam Packet Company nevű céget 1840-ben alapította a kanadai hajózási mágnás Samuel Cunard Halifax-ban, Új-Skóciában. A cég sikerrel pályázott a transzatlanti postaszállítás jogára Anglia és az Amerikai Egyesült Államok közt.

Cunard hajókon már maga az utazás is élmény. A gyönyörű hajókon lehetősége van megtapasztalni az élet “finom” dolgait, mint egy jó könyv, egy minőségi bor vagy egy tökéletes zenei, művészeti, gondolatébresztő előadás. A tematikus programok összehozzák a hasonló gondolkodású embereket, így a Cunard hajókon lehetősége van új barátok szerezni.

A hajókon mindenki megtalálhatja a megfelelő helyet, hogy jól érezze magát: a könyvtárban egy óceánra néző karosszékben, vagy az éttermek, bárok valamelyikében, vagy épp egy élénkítő reggel futás által:
– A Royal Arcade egy nyugodt környezetben lévő bolt, ahol a legrangosabb márkák között válogathat, a minőségi ruháktól az órákon át egészen az ékszerekig. Néhány kollekció kizárólag a Cunard hajók fedélzetén elérhető.
– Ha olyan helyet keres, ahol lazítani szeretne, akkor egyrészt a hidroterápiás medencét ajánljuk, másrészt a különböző test- és arckezeléseket; a cél az Ön kikapcsolódása és testi-lelki megújulása.
– A Commodore Clubban koktélozhat a vacsora előtt, majd pedig kellemesen megvacsorázhat a Britannia étteremben.
– Az emlékezetes parti kirándulások mellett sok lehetősége van egy tengeri napot izgalmassá tenni: salsa táncórák, fedélzeti játékok, sportolási lehetőségek, borkóstoló, a Queen Mary 2 hajó fedélzetén pedig az Illuminations, vagyis a planetárium fogja ámulatba ejteni. Jelenleg (2017. január) ez az egyetlen turista hajó a világon, amelynek a fedélzetén van egy planetárium.
– Ahogy beesteledik, a hajó életre kel! Élőzene minden sarkon, a jazz együttesektől a solo hárfások át a zongoristákig. A zenekar biztosítja, hogy estéje tökéletes legyen: egy lendületes foxtrott vagy egy elbűvölő keringő táncra sarkalja az utasokat.

Ha a nyaralás többet jelent Önnek, mint egy egyszerű pihenés, akkor a Cunard hajótársaság az Ön társasága! A Cunard bővíti a látókörét:
tudományos programokon betekintést nyerhet az egyes területeken lévő szakemberektől: csillagászat, történelem, politika, a divat és a művészet; lehetősége nyílik kérdezni is.

A hajókon tágas kabinokat alakítottak ki, hogy kényelmesen pihenhessen, bármelyik kategóriát választja.
A Grills lakosztályok rendelkeznek egy exkluzív társalgóval és terasszal, mindemellett ezt a kategóriát foglalóknak különleges kiszolgálásban lehet része a hajóút ideje alatt.

figyelmes személyzet gondoskodik arról, hogy felejthetetlen legyen a hajózása:
Már a legelső pillanattól kezdve, ahogy elindul a hajó, a kabin steward név szerint köszönti Önt!
A Cunard szolgáltatás nagyon barátságos és nyílt, de nem tolakodó, nem esik túlzásokba!
Ez a híres Cunard White Star Szolgáltatás!