TUI hajóutak árában: 4*+, borravaló, all inclusive, egyes SPA szolgáltatások - hajosutak.com

TUI hajóutak árában: 4*+, borravaló, all inclusive, egyes SPA szolgáltatások

A TUI hajótársaság

A TUI hajótársaság Magyarországon kevésbé ismert, pedig ár-érték arányban talán az egyik legjobb, mégis méltatlanul kevés magyar foglal ezekre a hajókra. Olvassa el az alábbiakat, s biztosan kedved kap Ön is, hogy legközelebb TUI-val hajózzon!

A TUI Cruises egy 2009-ben indult németországi székhelyű prémium kategóriát képviselő, 4*+ minőségű hajótársaság. Öt hajóval rendelkezik, most készül a hatodik, neveik: Mein Schiff 1, Mein Schiff 2, Mein Schiff 3, Mein Schiff 4, Mein Schiff 5 és Mein Schiff 6

A hajón használt fő nyelv a német, így a kiírások németül szerepelnek, de szóban általában angolul is lehet boldogulni a személyzettel.

Amitől igazán különleges a TUI hajótársaság

Hajóik fedélzetén PRÉMIUM ALL INCLUSIVE 4*+ SZOLGÁLTATÁSban részesülnek a vendégek, amely nem csupán fantasztikus étel választékot, különleges kávékat és teákat, de még üdítőket, alkoholos italokat és egyes SPA szolgáltatásokat is (pl. szauna) tartalmaz.

S hogy továbbmenjünk, az italokat nem csupán az étkezésekhez fogyaszthatja korlátlanul, de a bárokban és a kabinjában a minibárból is! (Egyes prémium kategóriás italokért kell csupán fizetni.)

És ez még nem minden! A TUI hajóutaknál az ár MÉG A BORRAVALÓT IS TARTALMAZZA!

TUI hajóút árak

Persze, most jöhetne a feltevés: “Az ilyen sok mindent ingyen adó társaságok mind drága 1800-2000€/fő-s hajóutakat kínálnak.” Csakhogy a TUI nem csupán olcsó, de még jobb minőséget is nyújt az alacsony árért!

Itt jön a meglepő rész!

A TUI társaság tényleg kedvező áron kínálja a hajóútjait, már 645€/fő-től hajózhat például a Kanári-szigeteknél!
Ebben az árban tehát:

 • 7 éj hajóút
 • 4*+ minőség
 • All inclusive: teljes ellátás mellé az italok az étkezésekhez, italok a bárokban és a minibárból, egyes SPA szolgáltatások
 • borravaló
 • kikötői illeték

Ami nincs az árban, az körülbelül csak a kikötőbe és haza történő utazás, kirándulások, biztosítások és vízum, ha szükséges.*

Egyszerűbb az ismert 3*-os hajótársaságok áraival összehasonlítani, ha lecsupaszítjuk a TUI árát azokra a szolgáltatásokra, amelyeket pl. a Costa, MSC ad az árában utasainak:
Így tehát, ha levonjuk a TUI árból a kötelező borravalót, és az all inclusive ellátás helyett, csak teljes ellátással számolunk – amit általában a hajótársaságok nyújtanak -, akkor egy kb. csupán 500€/fő árú hajóútról beszélünk, de nem 3*-os szolgáltatással (MSC, Costa, Royal Caribbean, Carnival stb.), hanem 4*+ minőséget kap ezért az alacsony összegért!

Kellőképpen felcsigáztuk?

Kattintson az alábbi gombra és
válasszon TUI hajóutat!
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen