MSC - hajosutak.com

Tunézia és Isztambul ismét csatlakozik az MSC útvonalaihoz a 2021-es év nyári szezonjára

Az MSC hajótársaság bemutatott néhányat a 2021-es év nyári szezonjának kikötői közül, a mediterrán térségben. Két korábbi kikötőről (a tunéziai La Goulette-ről és Isztambulról) valamint az újdonságnak számító Triesztről is szó esett.

Isztambul 2016 óta nem tartozik az MSC hajóinak útvonalához, egy törökországi puccskisérletet követően, biztonsági okokból kifolyólag.

2021-től viszont az MSC Fantasia útvonalainak részét fogja képezni, Földközi-tenger keleti régiójában.

A tengerjáró 10 napos körutazásokat kínál majd az utasok számára a nyári szezonban, Trieszti indulással, Katakolon, Athén, Korfu, Izmir, Isztambul és Bari érintésével.

Trieszt első ízben kerül be az MSC indulási kikötőinek sorába, az MSC Lirica egyhetes máltai, szirakúzai hajóútja is innen fog indulni, s az MSC Fantasia Földközi-tenger keleti részét felfedező hajóútja is újdonságnak számít, hiszen már évek óta nem volt rá példa.

A Velencében 2014-ben bevezetett, a személyszállító hajók bruttó űrtartartalmára vonatkozó korlátozások miatt a Fantasia osztályba tartozó tengerjárók már nem juthatnak be a Szent-Márk medencébe, ezért az MSC döntése szerint már csak az MSC Musica és Lirica osztályú hajók járnak arra.

La Goulette-ben az elmúlt öt évben nem járt MSC hajó, a Bardo múzeumban történt szörnyű terrorcselekmény miatt. A helyzet változni fog, ugyanis az MSC Poesia számos utat kínál majd 2021 legforróbb hónapjaiban.

Forrás:

https://mscfans.blog/2019/09/27/tunis-and-istanbul-rejoin-msc-itineraries-for-2021-summer-season/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen