Új Cirque du Soleil előadások az MSC Grandiosa fedélzetén - hajosutak.com

Új Cirque du Soleil előadások az MSC Grandiosa fedélzetén

Az MSC hajótársaság nemrég bejelentette, hogy a Cirque du Soleil at Sea társulat vadonatúj showműsorokkal készül, kizárólag az MSC Grandiosa hajójára.

A COSMOS című előadásban az utasok egy lélegzetelállító utazást tapasztalhatnak meg a galaxison keresztül egy bátor űrhajós segítségével, az EXENTRICKS közönségét pedig egyedülálló látvány fogja rabul ejteni.

Andrea Gangale, az MSC Cruises termékfejlesztési és vendégélményekkel foglalkozó alelnöke elmondta: „Amikor elindultunk a Cirque du Soleil-hez szerződéskötés céljából, ezzel az exkluzív partnerséggel a fedélzeti szórakoztatást egy másik szintre szerettük volna emelni. Ahogy minél több hajón mutatkozik be a társulat előadása, úgy az új bemutatók egyre egyedülállóbbak és egyre eredetibbek lesznek, és a vendégek számára emlékezetes élményt nyújtanak.”

Yasmine Khalil, a Cirque du Soleil vezérigazgatója és 45 DEGREES elnöke hozzátette: „Minden új MSC Meraviglia osztályú hajóra új, és innovatív tartalmat kívánunk előállítani, amely tovább gazdagítja a Cirque du Soleil at Sea portfólióját. Ezzel a két teljesen új produkcióval, a COSMOS-al és az EXENTRICKS-el együttesen debütálunk egy, még soha nem látott előadást, a „Ginger Rope” -ot, miközben több interaktivitást hozunk létre a színpadon és először kérjük a közönség részvételét. Ez minden bizonnyal két mindenképpen megnézendő show lesz, kizárólag az MSC Grandiosán.”

A COSNOS-ban látható új akrobatikus előadás során három artista egyedülálló, és kifejezettem erre az előadásra megtervezett készülékeket használ – fektette ki az MSC egyik sajtóközleményében.

Az artisták a bolygók körül gyűrűket megtestesítő mozgó kötelekkel dolgoznak együtt az előadás egyik forgó szakaszában.

Először a Cirque du Soleil at Sea show-jainak történetében, az EXENTRICKS vendégeket állít a show középpontjába. A közönség így szerepet játszik a történetben.

Az előadások a hajó Carousel Longue-ában zajlanak, amely kifejezetten erre a célra lett kialakítva. A teremben 400 utas tud helyet foglalni. A Carousel Longue-ot a művészek igényei szerint tervezték, illetve, hogy közelebb hozhassák egymáshoz a vendégeket és magát showműsort.

Az MSC Grandiosa fedélzetén 80 darab LED gömb fog felkapcsolódni az előadás egyes pillanataiban, és egy sor vizuális effektust fognak létrehozni. A Mozgó LED lámpák az egész térben lesznek elosztva, így még látványosabb hatást fognak kelteni a közönség számára.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen