Harmony of the Seas - Royal Caribbean - hajosutak.com

Új film a Netflix-en. Főszerepben a Harmony of the Seas

Augusztus 3-tól a népszerű streaming szolgáltatás nézői “együtt hajózhatnak” majd Kristen Bell-el, Seth Rogen-nel és Kelsey Grammer-el a “Like Father” című film nézése során.

A Netflix legújabb filmjének központi jelenetei a Royal Caribbean hajótársaság egyik hajóján, a Harmony of the Seas-en játszódnak.

A hajó az Oasis osztályba tartozik, 2016-tól szeli a vizeket. 2115 fős személyzet segíti a gondtalan utazást és maximum 5400 utas élvezheti egyszerre a hajózás nyújtotta élményeket.

Az utazás rajongói imádni fogják a filmet, hiszen segítségével olyan, mintha egy kicsit mi is a fedélzeten lennénk.

A történet középpontjában egy munkamániás nő áll, akit otthagytak az oltárnál, s úgy dönt, hogy akkor is elmegy a karibi nászútra. Egy olyan személy csatlakozik hozzá, akitől nem is várta volna: a rideg és egyúttal szintén munkamániás édesapja. A két családtag szinte teljesen idegen egymás számára, de az izgalmak és esernyős koktélok hatására közelebb kerülnek egymáshoz, mint valaha.

A film komédia/dráma besorolást kapott, de teljesen más, mint a hagyományos komédiák. Az alkotás nagyon hangulatosnak tűnik, a vágóképek és a hajózás életérzésének bemutatása is szépen sikerült.

Elhoztuk a film előzetesét is, melyben elcsíphetünk egy jelenetet a FlowRider szörfszimulátor kipróbálásáról.

Mi kiváncsian várjuk az alkotást. És Ön?
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen