MSC újdonság - hajosutak.com

Új hajók, új kikötők, új térségek! – A nyár legnagyobb slágerei!

Az MSC hajótársaságnál mindig történik valami új és izgalmas, legyen szó a világ bármely tájáról!

2019. nyarán érkeznek az új hajók, fantasztikus úticélokkal.

 • Az MSC Bellissima fedélzetén a méltán híres Cirque du Soleil at Sea társaság két teljesen új előadással kedveskedik a vendégek számára, és ez még nem minden! A hajó olyan innovatív éttermek helyszíneként fog szolgálni, mint például a Steakhouse, Sushi és Teppanyaki éttermek. A Bellissima számára 2019-ben lesz az első olyan nyár, amikor 7 éjszakás hajósutak indulnak Genovából, vasárnaponként.
 • Az MSC Fantasia hajókon megismerkedhetünk a spanyol étkek autentikus ízeivel, köszönhetően a hosszú palma de mallorca-i és ibizai tartozkódásnak. A hajók 2019.áprilisától novemberéig szombatonként fognak indulni, Genovából.
 • Az MSC Lirica hajói csodás, 12 éjszakás kalandozásra invitálnak minket, hiszen az utazások során újra érinteni fogják a történelmi Haifa kikötőt Izraelben, a törökországi Izmirt és Antalya-t is. A hajók 2019. júniusától novemberéig Velencéből fognak indulni.
 • Az MSC Meraviglia fedélzetén eljuthatunk a fenséges norvég fjordokhoz és a balti városokhoz egyaránt. A 7 éjszakás hajóútak indulási kikötője 2019. áprilisától szeptemberéig, Kiel lesz, ahonnan szombatonként fognak indulni.
 • Az MSC Orchestra az Észak-Európa program keretében új hajóútakat indít, melyek érinteni fogják Grönlandot, beleértve az Ilulissat-jégfjord-ot, mely a világörökség részét képezi, Qaqortoq-ot  és a Prince Christian Sund-ot is, ezáltal egy kihagyhatalan útvonalat hozva létre.

új hajók, új kikötők, új célállomások, privát sziget és még sok más téli különlegesség!

A 2019-es téli szezon számos újdonságot tartogat a hajózás szerelmeseinek.

 • Az MSC Grandiosa egyik azon hajóknak, melyek jövőre hagyják el először a kikötőt. A Grandiosa a Nyugat-mediterrán térségben fogja indítani első téli szezonját. A hajó neve a nagyszerűség, nagyság szavakból ered, -nem hiába-, hiszen egy igazán modern és óriási vizi jármű fedélzetén utazhatunk majd, 2019. novemberétől, 2020. márciusáig, Genovai indulással.
 • Az MSC Sinfonia 11, 12  és 14 éjszakás utazást kínál a Földközi-tengeren azok számára, akik hosszabb időre szeretnének kikapcsolódni a téli szezonban. A nagy múlttal rendelkező, izraeli Haifa-kikötő, Jeruzsálem ősi városai és Bethlehem sem marad ki a látnivalók közül. 2019. novemberétől 2020. márciusáig, Velence indulással fognak közlekedni.
 • Az MSC Meraviglia két különböző, 10 éjszakás útvonallal kedveskedik az utasok számára. New Yorkból Bar Harbor, Boston, Portland látnivalóit csodálhatjuk meg, míg a kanadai indulással Halifax, St. John, és Sydney fantasztikus épületeibe nyerhetünk betekintést.
 • Az MSC Armonia miami-i indulással is foglalhatóvá válik, ezzel segítve a a nemzetközi és Észak-Amerikai hajózni vágyókat. 2019. novemberétől 2020. márciusáig fog indulni Miami-ból.
 • Az Ocean Cay MSC Marine Reserve egy új magán sziget, melynek előnyeit kizárólag az MSC hajótársaság utasai élvezhetik. 6 különleges terület, fantasztikus hangulattal, kristálytiszta tengerrrel, izgalmas szigetvilággal.
 • Az MSC Bellissima 2019. márciusában indul el a Földközi-tengeren, s a téli időszakra az Egyesült Arab Emírségekbe költözik. 2019. novemberétől 2020. márciusáig dubai-indulással lesz foglalható.
 • Az MSC Lirica a Perzsa-öbölben fog hajózni, 11 illetve 14 éjszakás hajóútjai során, beleértve az indiai Mumbai-t és Goa-t is. 2019. decemberétől 202. februárjáig Dubai-ból fog indulni.
 • Az MSC Magnifica második világkörüli útjára fog indulni 2020. januárjában. Több, mint 40 célállomással, 23 országot fog érinteni, összesen 117 nap leforgása alatt. 2020. januárjától a genovai kikötőből fog elindulni.
Földközi tenger - MSC akció - hajosutak.com

Genova - Olaszország - hajosutak.com
Perzsa öböl - MSC akció - hajosutak.comÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen