Enchanted Princess - Princess Cruises - hajosutak.com

A PRINCESS CRUISES LEGÚJABB HAJÓJA: ENCHANTED PRINCESS

A Princess újdonsága a Royal osztályt fogja erősíteni 2020-tól.

Az olaszországi Fincantieri hajógyárban épülő hajó 3,660 utas szállítására lesz képes, a személyzet 1,346 fős lesz és összesen 143,700 tonnát fog nyomni a hajó.

Az Enchanted Princess (magyarul annyit tesz: Varázslatos Hercegnő) neve csodásan átadja az új hajó eleganciáját és kecsességét, ezáltal még több utasnak mutathatjuk be a hajózás örömét és értékét. – mondta Jan Swartz, a Princess hajótársaság elnöke.

A többi, ezen osztályba tartozó hajóhoz hasonlóan az új hajó is számos, különleges étteremmel, különféle kabinokkal teszi kellemessé az utat. A „Movies Under the Stars” felejthetetlen szabadtéri mozi élményt nyújt a nyílt tengeren, a csillagos ég alatt. Az üvegpadlós sétánynak köszönhetően már a fedélzeten való sétálás is különleges élménnyé válik, hiszen a hajó oldalán is végigfut, így az utasok egyenesen a tengerre látnak.

Az Enchanted Princess számos újdonsággal fogja kényeztetni utasait.  Az új Sky Suite kabinkategória kabinjai 1,565 négyzetméteresek (balkonnal együtt) és 270 fokos kilátást kínálnak.

Az új hajóra várhatóan idén novembertől lehet majd foglalni a kabinokat, s 2020 júniusától egy sor európai útvonallal járul majd hozzá a világ megismeréséhez.

A hajótársaság újdonságai itt még nem érnek véget. A tervei között előreláthatólag még 5 új hajó előrendelése szerepel. Ezek lesznek a legnagyobb utaskapacitással bíró hajói, egyidejűleg 4,300 főt lesznek képesek szállítani, a személyzetről nem is beszélve.

Próbálja ki az első Jazz klubot a tengeren, és lazítson a Take Five-ban! A zenei klubban egy nagyon különleges élmény vár az utasokra: az előadóművészek a jazz különféle stílusaiban mutatják meg tehetségüket, és hozzájárulnak ahhoz, hogy egy igazi időutazáson vehessen részt mindenki!

Az Új „Experience Center” részeként egy új szabadulószobát is ki lehet majd próbálni a hajón, amely minden korosztály számára elérhető lesz. A játékban egy történelmi hajót kell irányítani, mindenféle feladat megoldása közben. A játék célja, hogy 25 perc elteltével a logikai feladatok megoldása után, a játékosok megszerezzék a kulcsot a kilépéshez, amely lehetővé teszi a visszatérést a szabadsághoz.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen