MSC Seashore - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

MSC SEASHORE

Az MSC hajótársaság legújabb tengerjárója, az MSC Seashore 2021. június 13-án indul első útjára, mely során a mediterrán térség csodáit fedezhetik fel az utasok. A hajó továbbfejlesztett, innovatív utazási élményt kínál a vendégek számára.

Az MSC Seashore 16 méterrel lesz hosszabb az MSC Seaside és Seaview tengerjáróknál, tehát összesen 339 méter hosszú lesz. Több főétteremmel, kaszinóval és üzlethelyiséggel fog rendelkezi a fent említett hajóknál.

Az új EVO osztály újabb mérföldkőnek számít a svájci és az olasz tulajdonú vállalat tízéves fejlesztési tervében. Az MSC Seashore-t egy második EVO-osztályú hajó fogja követni 2022 őszén.

Az MSC Seashore, az Evo osztály első hajóként, környezetbarát technológiával rendelkezik, beleértve olyan rendszereket, amelyek hozzájárulnak a környezet barátabb kibocsáltáshoz, illetve fejlett szennyvíztisztító rendszert, a LED világítást és intelligens fűtési, szellőztető és légkondicionáló rendszereket.

A 19 szintes óriáshajó összesen 5.119 utas befogadására lesz képes.

A hajó fedélzetén számos újdonság lesz elérhető:

  • Még több luxus lakosztály és egy új MSC Yacht Club kabinkategória
  • Sétány és szabadtéri különleges éttermek
  • Több társalgó, pezsgőfürdő és lakosztály
  • “Hajó a hajón belül” Yacht Club tagok számára
  • Új, kétszintes előadóterem a hátsó medence alatti területen
  • Nagyobb méretű fedett medence, terasszal körbevéve
  • Új főéttermek és egy vadonatúj Aurea étterem
  • Még több terület a gyermekek számára
  • Interaktív vízipark
  • Az MSC Seashore egyedülálló élményt kínál az utaztatás terén, az MSC for Me applikációnak és a ZOE virtuális személyi asszisztensnek köszönhetően.

Az MSC Seashore tökéletes példája a hajótársaság azon befektetéseinek, melyek annak érdekében jöttek létre, hogy a fedélzeti vásárlások még nagyobb élményt nyújthassanak az utasok számára. 60%-kal több területet biztosítanak az üzlethelyiségek számára, mint az MSC Seaside és az MSC Seaview tengerjárók esetében.

Új, innovatív, az utasok igényeit kielégítő üzletek fognak helyet kapni, melyekben a legújabb, szépségápolási termékek, luxus kiegészítők és ruhaköltemények fognak debütálni az MSC Seashore fedélzetén.

2021 tavaszán mutatkozik be a legnagyobb hajó, amint valaha építettek Olaszországban.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen