MSC World Europa - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

MSC WORLD EUROPA

Az MSC World Europa, a hajótársaság világklasszis flottájának új tagja, a hajózás történetében olyan forradalmi megoldásokkal és újításokkal készült, amiket minden vendége azonnal megérez majd a fedélzeten.

A hajó 2022. decemberében kezdi meg első útját a Perzsa – öbölben, majd 2023. nyarától a Földközi-tengerre helyezik át.

A MSC World Europa LNG meghajtással rendelkezik, ami az egyik jelenleg ismert legzöldebb és környezetbarátabb tengeri üzemanyagtípus. Így a kén-dioxid-kibocsátás 99% -al, a nitrogén-oxid-kibocsátás 85% -al és a szén-dioxid-kibocsátás pedig 20% -al csökken. Mindezek mellett számos áttörést jelentő technikai újítással készül, az MSC World Europa a hajózás új korszakának kezdetét jelképezi.

Az MSC Cruises társaság elköteleződött a hosszútávú környezetvédelmi és a jövő iránti felelősségvállalására. A hajóújdonság már első látásra is valami merőben új kezdetét jelképezi, többek között egyedi és futurisztikus design elemei miatt, melyek között megtaláljuk az egyedülálló 104 méter hosszú, óceáni kilátást biztosító Europa Promenade-t és az 1012 m2 nagyságú MSC Aurea Spa, ami egy exkluzív Balinéz stílusú SPA. A fedélzet kialakítása tekintetében a társaság egyértelmű célja volt, hogy minden érdeklődéshez és életérzéshez alkalmas tereket alakítsanak ki, ezért található például különálló Zen kert, bárokkal és butikokkal teli promenád és számos családi szórakozást biztosító létesítmény. Az Y alakú hajóvég kialakításának köszönhetően egy lenyűgöző 90 méteres sétány nyílik, mely hihetetlen panorámás kilátás biztosít a az óceánra.

Az MSC World Europa hajó 333 méter hosszú és 47 méter széles. 6762 utas egyidejű szállítására tervezték. 2138 fős legénység fogja ellátni a 2633 kabinra jutó utasokat.

Új típusú kabinok:

Új típusú kabinok kerültek kialakításra, ilyenek a lakosztályok prémium balkonokkal, Promenádra néző lakosztályok, lakosztályok privát napozóterasszal, Promenádra néző balkonos kabinok, Infiniti ablakos kabinok és az ablakos studiók.

Természetesen ezen a tengerjáron is elérhető lesz az MSC Yacht Club, mely egy exkluzív szolgáltatás, melynek segítségével a hajó fedélzetén kizárólagosságot élvezhetünk, egy magán klub luxus érzetét kelti, miközben a számtalan kikapcsolódási lehetőség kipróbálására is lehetőséget nyújt.

A szálláslehetőségek közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen a családdal érkezők és különleges szállást kedvelő vendégek igényeit is kielégíti a hajó.

Szórakozási lehetőségek:

A hajó több új és kreatív megoldást és lehetőséget is kínál az utazóközönség részére:

 • 4 főétterem, 2 büfé étterem 5 a’la carte étterem
 • A Kaito Sushi Bar és a Kaito Teppanyaki étterem és az amerikai stílusú Steakhouse mind izgalmas ételeket kínálnak majd, valamit 3 teljesen új étterem került kialakításra, mint a Latin amerikai street food ihlette Hola! Tacos & Cantina

Szórakozási és sportolási lehetőségek tárháza várja majd az utazókat:

 • A hajó egy nagy vízi parkkal rendelkezik, csúszdákkal, medencékkel és gyermek medencékkel, valamit VR technologiával.
 • A sétányon speciális éttermek, bárok, vámmentes üzletek helyezkednek majd el.
 • A fedélzet közepén található a The Spiral, ami egy 11 szintes rozsdamentes acélból készült csúszda.
 • A sétányt egy LED kupola mennyezet (“digitális égbolt”) fogja fedni, amely vizuális show-kat fog lejátszani.
 • A tinédzsereknek szánt klubbok remek szórakozási lehetőségeket kínál minden korosztály számára. A mozi, játékterem és disco gondoskodik a hangulatról.

Útvonalak:

2022 – 2023. TÉLI ÚTVONAL:

Indulási dátum:

2023.01.14 – 7 éj

Részletes útvonal:

Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – tengeren – Dammam – Doha – Dubai 2x

Kabin árak:

Belső kabin:  619 EUR/fő (kb. 229.030 Ft/fő)

Balkonos kabin: 919 EUR/fő (kb. 340.030 Ft/fő)

2023. NYÁRI ÚTVONAL:

Indulási dátum:

2023.06.09 – 7 éj

Részletes útvonal:

Barcelona – Marseille – Genova – Nápoly – Messina – Valletta – tengeren – Barcelona

Kabin árak:

Belső kabin: 689 EUR/fő (kb. 254.930 Ft/fő)

Balkonos kabin: 1.089 EUR/fő (kb. 402.930 Ft/fő)

Az ár tartalmazza:

A kikötői illetéket, a hajóutat a kiválasztott kabinkategóriában, teljes ellátást (reggeli + reggeli italok, ebéd és vacsora), a fedélzeti szolgáltatások és létesítmények használatának nagy részét pl.: medencék, napozóágyak, fitness terem használata, színház), csomaghordást a hajóra történő ki-és beszálláskor.

Az ár nem tartalmazza:

A helyszínen fizetendő kötelező szervizdíjat (kb. 10 €/fő/éj, a helyszínen fizetendő), a kikötőbe való ki- és hazautazást, az italfogyasztást, a személyes kiadásokat (pl. internet, mini bár, SPA, wellness, fakultatív kirándulások), orvosi ellátást a hajón, biztosításokat, az esetleges vízumköltségeket és PCR teszteket.

  Küldje el ajánlatkérését!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Kabintípus*


  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen
  ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

   A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

   Adatvédelmi tájékoztató

   Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
   igen

   Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
   igen