MSC Grandiosa - hajosutak.com

Új hírek az MSC Grandiosa-hoz fűződő eseményekkel kapcsolatban

Több mint 40 ország 14.000 utazási irodájának értékesítői tapasztalhatják meg élőben az MSC hajótársaság legújabb zászlóshajója, az MSC Grandiosa nyújtotta fantasztikus élményt.

Ünnepségek és különleges események sorozatában vehetnek részt Hamburgban, 4 napon át.

Az MSC hajótársaság jóvoltából a hamburgi kikötő 19 helyszínén találkozhatnak Michael Batz művész fényjátékaival.

Az MSC hajótársaság a cég legátfogóbb hajóindításhoz kapcsolódó eseményére vállalkozott. Az első, hajóátadáshoz fűződő ceremónia a franciaországi St. Nazaire-ben lesz 2019. október 31-én, amikor a társaság legújabb zászlóshajóját hivatalosan üzembe helyezik.

Achille Staiano, az MSC hajótársaság Globális Értékesítés alelnöke így nyilatkozott: „Az MSC Grandiosa elindulásához fűződő eseményeket igen gondosan kellett megtervezni annak érdekében, hogy széleskörű programáradattal szórakoztathassuk, informálhassuk az utazási irodák képviselőit, valamint a vendéget és partnereket. Kidolgoztunk egy úgynevezett felavató útvonalat annak érdekében, hogy a lehető legtöbb utazási iroda értékesítője járhassa be a hajó fedélzetét, s első kézből tapasztalhassa meg az MSC Grandiosa élményt.”

Staiano így folytatta: „Az MSC Grandiosa lesz az egyik legkörnyezetbarátabb hajó a tengeren. Az MSC Masters online oktatási felületét fogjuk használni a környezetvédelemmel kapcsolatos információk átadására, melynek célja a partnerek, utazási irodák edukálása a környezetvédelemmel, és az arra irányuló tevékenységeinkkel kapcsolatban.
Fontos átlátniuk, melyek azok az információk, amik jelentőséggel bírnak az értékesítők és ügyfeleik számára.”

A rendezvények során hét darab „All Stars of the Sea” díjátadóra fog sor kerülni, melyek keretein belül a világ minden tájáról származó utazási irodák erőfeszítéseit és eredményeit ismeri el a hajótársaság, mely több mint 80 országgal működik együtt.

Külön ismerkedési túrákon vehetnek részt és informatív prezentációkat biztosítanak az utazási irodák ügyfélkapcsolati munkatársai, tulajdonosok, értékesítők és utazásszervezők számára.

Az MSC Grandiosa 2019 november 6 és 10 között fog a hamburgi kikötőben tartózkodni, a keresztelő 9-én este lesz. A Kék kikötő az Elbphilharmonie körüli tengeri szakaszra koncentrálódik.

Hamburg kikötőjének 19 különböző helyszínén lehetünk részesei a csodás fényjátékoknak. A kék szín jelentős erővel fog bírni az események során, mivel a víz színe és az MSC hajótársaság színvilágában is nagy szerepet játszik. Jól reprezentálja a hajótársaság hosszútávú elköteleződését az óceánok és tengerek irányába.

A környezet és klíma tiszteletben tartása végett több kicsi, alacsony energiafogyasztású fényforrást használnak.

A káprázatos installációkat Michael Batz, a neves nemzetközi fényművész alkotja meg.

Az MSC Grandiosa két fontos technológiai újítással van felszerelve, köztük egy szelektív katalitikus redukciós rendszerrel, amely 90% -kal csökkenti a nitrogén-oxid-kibocsátást, és tiszta vízzé és nitrogénné alakítja át. A másik újdonság pedig a legmodernebb szennyvíztisztító rendszer, mely lehetővé teszi az olyan érzékeny környezetben való hajózást, mint a Balti-tenger vagy Alaszka.

Az új funkciók kiegészítik az MSC Cruises flottájában található hatékony technológiákat a környezeti behatások további csökkentése érdekében. Idetartozik például az élvonalbeli hibrid kipufogógáz-tisztító rendszer, a gépházból származó olajkibocsátás megelőzésére szolgáló rendszerek, a ballasztvízkezelő rendszer, valamint a különböző energiatakarékosságra való törekvések, mint például a hővisszanyerő rendszerek és a LED-es világítás.

Az új, korszerű hajó az utasok számára is tartogat izgalmas meglepetéseket:

 • Két teljesen új Cirque du Soleil show.
 • A különleges hangulatú Mediterannean Promenade sétány éttermei között felfedezhetjük az új Il Campo-t. A sétány felett húzódó 93 méter hosszú LED-es Sky Screen csodálatos légköri felvételeket és animációkat jelenít meg a nap 24 órájában.
 • Magával ragadó művészeti élmény várja az utasokat a L’Atelier Bistrot-ban, ahol 26 darab metszetet láthatunk a francia impresszionistának, Edgar Degas-nak köszönhetően.
 • A LEGO-val és a Chicco-val való együttműködés eredményei a különleges, gyermekek számára kialakított helységek.
 • A világ első virtuális személyes hajózási asszisztense, a ZOE, minden kabinban megtalálható.

Az MSC Grandiosa november elejétől fogja szelni a vizeket, november 23-tól pedig megkezdi a társaság rendszeres 7 éjszakás körútját a Földközi-tenger nyugati részén, az alábbi kikötőket érintve: Genova, Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona és Marseille.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen