Costa - új árképzés - hajosutak.com

Új kabinkategóriák és ártípusok a Costa hajótársaságnál

2018 áprilisától a Costa Cruises új kabinbesorolást alkalmaz, mellyel új időszámítás veszi kezdetét a hajótársaságnál.

Az eddigi 4 kabinkategórián (Classic, Premium, Samsara, Lakosztály) felül 3 ártípus is bevezetésre kerül: Basic, Comfort és Deluxe. A Basic a lehető legkedvezőbb árat biztosítja az utasoknak, a Comfort italcsomagot és hajózási napok után történő CostaClub-pontok gyűjtését is lehetővé teszi, míg a Deluxe kategória (mely a lakosztályok esetében elérhető) all inclusive italcsomagot is tartalmaz.

Az új rendszer következtében mostantól még kifinomultabban választhatják majd meg az utasok a számukra legmegfelelőbb kabint, hiszen így mindenki könnyedén megtalálhatja a neki legjobban tetsző megoldást. Legyen valakinek a kényelem az elsődleges, vagy a sok szolgáltatás elérésének lehetősége, esetleg a lehető legalacsonyabb ár a legfontosabb a számára, mostantól  könnyen rálelhet bárki a neki legjobb hajózási élményt nyújtó kabinra.

Az italcsomagokról

Comfort vagy Deluxe kabin foglalása esetén az ár italcsomagot is magában foglal: Pranzo&Cena, Brindiamo vagy Intenditore italcsomagot (a foglalt kabinkategóriától függően).

A Pranzo&Cena borválogatást, sört, üdítőket és ásványvizet foglal magában, az ebéd és vacsora során, pohárban felszolgálva. A Brindiamo italcsomag az előzőeken felül további alkoholos és alkoholmentes italok, kávék ingyenes fogyasztását teszi lehetővé (speciális itallapról lehet választani) a bárokban, a nap bármely szakában. Az Intenditore még ennél is többet foglal magában: bővül a bárokban fogyasztható italok köre (pl. koktélok is rendelhetők), ráadásul az italbérlet a minibár-fogyasztásra és a kabinban felszolgált italokra is vonatkozik.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen