Hajótársaságok - hajosutak.com

Újdonságok a Royal Caribbean, Celebrity és Azamara hajótársaságoknál

A Tengerjáró Kft., a Royal Caribbean, Celebrity és Azamara hajótársaságok magyarországi képviselete meghívta irodánkat egy igazán izgalmas és informatív előadássorozatra, melynek keretein belül megismerhettük a legfrissebb újdonságokat és hajókat, hogy ezáltal pontos információkkal szolgálhassunk utazóközönségünk részére.

A Celebrity Cruises 400 millió dollárt fektet be a 2019-2023-ig tartó időszak során a Millenium és Soltice osztályba tartozó tengerjáróinak korszerűsítésébe, hiszen fontosnak tartják, hogy a hajók alkalmazkodjanak a mostani igényekhez.

2019-ben érkezik az új Celebrity Flora, mely a Galápagos-szigetek körül hajózik. Mivel ez a csodálatos  állat és növényvilág természetvédelem alatt áll, így igyekeztek a legkörnyezetkímélőbb technikai megoldásokat alkalmazni, mint például a hajó horgony nélkül fog kikötni, ezzel is óvva a természetet.

A Flora, méreteiből adódóan maximum 100 utas befogadására képes, s csak erkélyes lakosztályok találhatóak a fedélzetén. Az út vonzerejéhez tartozik a természettudósokkal való, kis létszámú csoportos kirándulások, melyek segítségével igen közelről ismerhetjük meg eme hely különleges állat-és növényvilágát.

A másik új hajó, a Celebrity Edge számtalan újdonságot tartogat az utasok részére.

Az Infinity balkonos kabin (mely kategóriájában akár egy ágyas kabinként is foglalható), igazi újdonság, hiszen a mérete 20%-kal növelhető meg. egyetlen gombnyomással dönthetünk arról, hogy szeretnénk- e erkélyt vagy a kabin méretét szeretnénk nagyobbá varázsolni, a kihajtható üvegajtónak köszönhetően.

A Magic Carpet egy olyan újdonság, mely még egy hajón sem volt. Rengeteg izgalmat hoz majd a hajózók életébe, hiszen a mérnöki tervezésnek köszönhetően létrejött a világ első emelőkaros, lebegő terasza az óceán felett. Több funkciót is betölt: Row on 5 nyitott bár, különleges vacsorahelyszínként “Dinner on the Edge”, de ha kell, akkor tender hajó kikötőként is szolgál, amikor a hajó nem köt ki a dockban, hanem lehorgonyozik és mentőcsónakkal viszik az utasokat a partra.

A különleges építmény megalkotója Tom Wright építész, akinek nevéhez köthető a Burj al-Arab.

A Roof Top Garden igazi közösségi hely, ahol hangulatos koncertek és filmes programok kapnak főszerepet.

Az Eden pedig maga a földi paradicsom. Számtalan kávékülönlegesség közül lehet választani reggel. Napközben az  izgalmas főzőtanfolyamok mellett lehetelőség nyílik koktélkészítő programon is részt venni, mely során elsajátíthatjuk a koktélkészítés fortélyait. A friss ízek elérésben pedig a helyileg termesztett fűszerek segítenetek. A vacsorák felszolgálása közben sem lesz hiány a szórakozásban, erről a pincérek gondoskodnak.

A Celebrity az étkeztetésbe is csempészett újdonságot. A Celebrity Select Plus egy olyan rugalmas ültetési rend, melyben nem csak az időpont, hanem az étterem is változik. Különböző tematikus konyhák éttermei közül lehet választani: Cosmopolitan, Cyprus, Normandie és Tuscan.

A Celebrity hajótársaság fokozatosan próbál nyitni a fiatalabb korosztály felé. Az új The Club névre hallgató helység a fiatalok igényeinek figyelembevételével került kialakításra. Ez egy kétszintes létesítmény, melybe felnőttek be sem léphetnek.

Érkezett néhány információ a készülő legújabb hajóról is, mely a Celebrity Apex névre fog hallgatni. A 306 méter hosszú hajót Kiel-ben építik, melynek tervezett átadója 2020 áprilisában lesz.

Celebrity Edge - hajosutak.com

Az Azamara hajótársaság 3 hajóval rendelkezik. A 2019/2020-as útvonalaiban megjelenik Alaszka, mely a hajótársaság történetében újdonságnak számít.

Az izgalmas Dél-afrikai utazás során az alábbi helyszíneket ismerhetik meg: Bombay, Kochin, Seychelle-szigetek, Mombasa, Zanzibár, Mozambique

2020-as világkörüli hajóút során 102 éjszakát tölthetnek el az Azamara Quest fedélzetén, 2020 február 20- június 08-ig, Fokvárostól egészen Southamptonig hajózhatnak.

Seychelles-szigetek - hajosutak.com

A Royal Caribbean társaság 900 millió dollárt fektet be az Oasis hajóosztály előtti 10 hajójának felújításába. A modernizálás során olyan szolgáltatások vállnak majd elérhetővé, mint például a SkyPad, mely segítségével a virtuális valóság technikáján alapuló bungee trambulin élményét fedezhetjük fel!

A társaság egyik legújabb hajója a Spectrum of the Seas lesz, mely 2019 tavaszán készül el, s kifejezetten a kínai piac igényeinek felel meg. Ez a hajó a Quantum Ultra osztályba fog tartozni.

Az Oasis of the Seas jövőre a Földközi-térségben fog hajózni, az út során megismerheti a mediterrán térség csodáit, s a hatalmas hajó különleges szolgáltatásait is kipróbálhatja.

2019 december 06-tól újra elérhetővé válik a kínálatukban a Perzsa-öböl, a Jewel of the Seas fedélzetén Qatar, Bahrain, Sir Bani Yas kikötésekkel.

Ha  a Karib-szigeterekre szeretne utazni, ne hagyja ki a Royal Caribbean privát szigetét, Coco Cay-t. A sziget jelenleg felújításon esik át, 2019 májusában adják át és 2019 novemberében fog végleges formát ölteni.

Dubai - hajosutak.comÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen