ÚJRAINDUL AZ MSC HAJÓTÁRSASÁG 2 HAJÓJA AUGUSZTUSBAN ÉS SZEPTEMBERBEN

Öt hónapos szünet után az MSC Cruises készen áll arra, hogy augusztusban és szeptemberben újra elindítsa 2 hajóját a Földközi-tengeren.

2020. augusztus 1. és október 30. között (a jelenlegi nyári szezonban) a Földközi-tengeren lévő MSC Cruises hajók csak a schengeni országokban lakó utasokat fogadja. Ezenkívül útvonalaikat a kikötők megközelíthetősége szerint alakították ki a hatóságokkal együttműködve, úgy, hogy lehetőség szerint csökkentsék az utasok tömegközlekedésének vagy repülésének gyakoriságát.

ÚJ ÁRAZÁS:

Az MSC Hajótársaság több új szabályzatot vezetett be, köztük a parti kirándulásokkal és a hajó elhagyásával is kapcsolatban. Mivel a következőkben a kizárólag az MSC Cruises által szervezett partikirándulások révén hagyható el a hajó, a hajótársaság új árazást vezetett be:

  1. Welcome back: csak hajóút árát tartalmazza, amelyhez később foglalhatnak kirándulásokat az utasok ( történhet az MSC weboldalán vagy irodánkban) illetve a fedélzeten.
  2. Welcome back with excursions: 3 kirándulást tudnak az utasok foglaláskor kiválasztani. A 3 kirándulás kedvezményes ára 100 eur/ fő.

AZ MSC ÚJ EGÉSZSÉGÜGYI ELŐÍRÁSAI

Az MSC Cruises új egészségügyi előírásokat vezetett be, amelyek betartása kötelező minden egyes utas számára.

Az új egészségügyi eljárások célja az olyan nemzeti és nemzetközi egészségügyi hatóságok, mint például az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) által nyújtott irányelveknek való megfelelés és azok teljesítése, amelyek a hajóra való felszállás előtti és utáni időszakra is vonatkoznak.

Az intézkedések között megtalálhatóak a következők:

  • Egészségügyi szűrés kötelező minden utas számára, beleértve egy kötelező egészségügyi kérdőívet (a hajójegyen található), érintkezés nélküli testhőmérséklet ellenőrzést és a COVID-19 szűrést.
  • Új szenyvízkezelési módszerek lettek bevezetve, ideértve az elektrosztatikus permetezőgépeket a baktériumok és a vírusok elpusztítására, valamint a kórházi fertőtlenítőszerek használatát is.
  • A hajóút során minden utasnak napi érintkezés nélküli hőmérsékletet ellenőrzésen kell átesnie egy erre a célra tervezett karkötő segítségével.
  • Ha kötelező távolságtartást az utasok nem tudják megtartani, maszk viselésére kötelezheti őket a kapitány.
  • Újonnan megtervezett kisebb csoportokban megvalósuló tematikus rendezvényeket, szórakoztató játékokat, családi eseményeket, show műsorokat, fitnesz, tánc stb. eseményeket továbbra is megtartanak.
  • Az étkeztetés során fokozottan oda kell figyelni a kötelező távolságtartás betartására. Minden étkezés során az ételeket és az italokat az utasok számára fel fogják szolgálni. 
  • A hajóból kiszállás csak úgy lehetséges, ha az utasok az MSC Cruises hivatalos parti kirándulásán vesznek részt, így biztosítani lehet ugyanazt az egészségügyi biztonságot, mint a fedélzeten.

A részletes új egészségügyi előírásokról kollégáink részletes tájékoztatást fognak nyújtani minden utas számára.

FÖLDKÖZI-TENGER NYUGATI RÉGIÓJA

2020. augusztus 16-tól az MSC Grandiosa 7 éjszakás hajóutakat kínál Genovából, érintve Civitavecchiat, Nápolyt, Palermot, valamint La Valettát.

RÉSZLETEK:

Hajó: MSC Grandiosa

Részletes útvonal: Genova – Civitavecchia – Nápoly – Palermo – tengeren – Valletta – tengeren – Genova

Indulási hónapok: 2020. szeptember, október

KABIN ÁRAK:

Welcome back árazással (kirándulások nélkül):

Belső kabinban:

469 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 168.840 Ft/fő-től)

Balkonos kabinban:

669 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 240.840 Ft/fő-től)

Welcome back with excursions árazással (3 kirándulással az árban):

Belső kabinban:

569 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 204.840 Ft/fő-től)

Balkonos kabinban:

769 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 276.840 Ft/fő-től)

FÖLDKÖZI-TENGER KELETI RÉGIÓJA

2020. szeptember 26-tól az MSC Magnifica 7 éjszakás útvonalakat kínál Bari és Trieszt indulással, érintve Korfut, Katakolont és Pireuszt.

RÉSZLETEK:

Hajó: MSC Magnifica

Részletes útvonal: Trieszt – tengeren – Bari – Korfu – Katakolon – Piraeus – tengeren – Trieszt

Indulási hónapok: 2020. szeptember, október

KABIN ÁRAK:

Welcome back árazással (kirándulások nélkül):

Belső kabinban:

339 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 122.040 Ft/fő-től)

Balkonos kabinban:

639 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 230.040 Ft/fő-től)

Welcome back with excursions árazással (3 kirándulással az árban):

Belső kabinban:

439 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 154.040 Ft/fő-től)

Balkonos kabinban:

739 EUR/fő-től kikötői illetékkel (kb. 266.040 Ft/fő-től)