MSC Grandiosa - hajosutak.com

Ünnepségek sorozata az MSC Grandiosa fedélzetén!

Kevesebb mint 3 hét van hátra az MSC Grandiosa tengerjáró keresztelőjéig. A társaság bejelentette a négy éjszakán át tartó ünnepségsorozat főbb eseményeit.

A rendezvények során nemzetközi és német hírességek együtt fognak ünnepelni a világ minden tájáról érkező vendégekkel.

A tengerjáró november 6-án fog beérni Hamburg kikötőjébe, ahol 4 éjszakán át a híres, nemzetközi fényművész, Michael Batz kápráztatja el a nézőket.  A 20 különböző helyről érkező fényeknek köszönhetően kék színben fürdik majd a kikötő, mely a tenger színét és az MSC hajóstársaság tenger iránti elkötelezettségét hivatott szimbolizálni.

A környezet és klíma tisztelete végett több alacsony energiafogyasztású fényszórót fognak alkalmazni.

A hajó fedélzetén minden este német előadók fogják megalapozni a hangulatot. A keresztelő ünnepség helyszíne a hajón lesz, így az MSC Grandiosa ténylegesen a show sztárja lesz.

A házigazda szerepét Michelle Hunziker fogja betölteni, aki 2018 júniusában az MSC Seaview hajókeresztelő esemény házigazdája volt. A svájci származású, de Olaszországban is nagy népszerűségnek örvendő színésznő, televíziós személyiség, modell és énekesnő igazán megtestesíti az MSC hajótársaság szellemiségét.

Jochen Schropp televíziós műsorvezető és színész csatlakozik hozzá.

Az Elbe folyó partján épített MSC Village-ben (MSC Falu) 5000 fő ünnepelheti a hajókeresztelőt, ahol hatalmas ételkínálat, hangulatos élőzene várja a látogatókat, 17 órától.

Annemarie & Wayne Carpendale, a német televízió leghíresebb családja fogja közvetíteni a parton történő eseményeket, melyeket a hajó fedélzetén is nyomon követhetnek majd.

Az MSC Grandiosa az Elba folyó közepén foglalja majd el a helyét. Az események csúcspontjaként az elbphilharmoniei koncerttermek különleges fényshow-val örvendeztetik a résztvevőket, amíg a tengerjáró hajó elhalad mellette. Ezek után a legfontosabb helyszín a hajó sétánya lesz, ahol Sophia Loren fogja elvágni a szalagot. A keresztelő után, az esemény megkoronázásaként hatalmas tűzijáték veszi majd kezdetét, az MSC Grandiosa pedig áthalad a kék fényekből álló kapun, hogy visszatérjen dokkjába, ezzel szimbolizálva az új hajó érkezését.

Az MSC hajókeresztelő ünnepsége nem lenne teljes a nagyszabású gálavacsora nélkül, ahol az ínyenc menüért Harald Wohlfahrt felel, aki a világ 10 legjobb séfe közé tartozik, és ő az egyetlen német séf, aki három Michelin csillaggal rendelkezik, immár 25 éve.

A különleges hangulatú, 93 méter hosszú mediterrán stílusú sétányon, a Galleria Grandiosa-n táncolhatják át az éjszakát a vendégek. A zenét a népszerű német DJ, Mousse T. és a brit énekesnő, Emma Lanford szolgáltatja majd.

Forrás: https://mscfans.blog/2019/10/09/msc-reveals-msc-grandiosas-celebrations-line-up/
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen