MSC Opera - hajosutak.com

Változások az MSC Opera 2019/20-as téli szezonjában

Miután 4 évig Havanna volt az MSC Opera indulási és érkezési kikötője, a hajótársaság bejelentette, hogy a kivételes körülményekre való tekintettel, a következő téli szezonban egyetlen karibi sziget sem lesz induló kikötő.

Ezért az MSC Opera egyhetes nyugat-karibi hajóútjait törölték, s helyette a Földközi-tenger térségét ismerhetik meg az utasok egy-egy hosszabb hajózás során.

A hajó indulási kikötői Genova és Civitavecchia lesznek, ahonnan felváltva indul a Kanári-szigetek és Izrael (Haifa) irányába.

Lássunk hát két izgalmas útvonalat az MSC Opera kínálatából:

11 éjszakás utazás Olaszországon, Spanyolországon, Portugálián és Marokkón keresztül

Az első út során Malaga, Funchal, Santa Cruz de Tenerife, Tangier és Cartagena kikötőjét érinti az MSC Opera, mielőtt visszatérne Olaszországba. A hajóút során a Földközi-tenger nyugati régiójának legszebb kikötővárosait és egyedülálló természeti adottságait fedezhetik fel az utasok.

11 éjszakás hajóút Olaszország, Görögország, Ciprus és Izrael érintésével

A második hajóút során az MSC Opera többek között Katakolonban, Heraklionban, Rodoszban, Haifában, Limasszolban és Messinában köt ki, mielőtt visszaindulna Genovába.

A hajóút alatt a Földközi-tenger keleti medencéjét, s a világ egyik legősibb civilizációjának kultúráját ismerhetik meg.

A karácsonyi és szilveszteri hajóutak során hosszított kikötés során meglátogathatják a Szentföldet.
ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen