Virtuális séta az MSC Grandiosa fedélzetén

Az MSC Hajótársaság alig 100 nappal az MSC Grandiosa vízrebocsátása előtt egy új, virtuális sétát bemutató videót hozott nyilvánosságra. A hajó érdekessége, hogy ez az első Meraviglia-Plusz osztályú tengerjárója a társaságnak, amely átadóünnepsége 2019. november 9-én lesz Hamburgban, és az ünnepséget Michelle Hunziker tv sztár fogja vezetni.

“Az MSC Cruises kifejlesztette a Meraviglia generációs hajókat, hogy megfeleljen minden utas számára. Az MSC Grandiosa az MSC Cruises új zászlóshajója, és a flotta legnagyobb hajója lesz, amely a legváltozatosabb létesítményeket és szolgáltatásokat kínálja” – nyilatkozta a társaság. “11 étkezővel, 21 bárral és társalgóval, világszínvonalú szórakoztatással, egy mediterrán stílusú sétánnyal a hajó szívében, és még sok más érdekességgel – az MSC Grandiosa valóban ideális hajó minden utas számára.”

A hajó jelentősen magasabb energiahatékonysággal üzemel, és a legkorszerűbb újrahasznosító berendezésekkel és hulladékkezelő rendszerekkel, valamint a fejlettebb kibocsátási technológával van felszerelve.

Az MSC Zoe az év eleji debütálása után, szintén elérhető lesz az MSC Grandiosa fedélzetén is. A hang vezérelt virtuális asszisztens a hajó minden kabinjában megtalálható lesz az MSC for Me digitális ökoszisztéma részeként.

A Zoe mellett az utasok az MSC for Me applikáció olyan szolgáltatásait élvezhetik, mint a cset funkciót, a Friends and Family Locator szolgáltatást, megtervezhetik utazásukat még a beszállás előtt, illetve böngészhetnek és vásárolhatnak előre csomagokat a legjobb áron.

A fedélzeten négy különleges étterem fogja várni az utasokat, név szerint a HOLA-t! Tapas Bar, L’Atelier Bistrot, Butcher’s’s Cut, Kaito Teppanyaki és Sushi Bar.




ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen