MSC Virtuosa - MSC Hajótársaság - hajosutak.com

Zeneszerzőkről nevezik el az MSC Virtuosa szintjeit

Kevesebb, mint 8 hónapon belül végre üzembe helyezi az MSC Hajótársaság legújabb hajóját, az MSC Virtuosát!

Az MSC Virtuosa, amely jelenleg építés alatt áll a franciaországi Saint-Nazaire-i kikötőben található Chantier de l’Atlantique-ban, az innovatív Meraviglia generáció negyedik hajója és a Meraviglia-Plus osztály második hajója, amely több kabinnal, több nyilvános térrel és olyan újdonságokkal rendelkezik, mint például hosszabb Galleria (az ikonikus mediterrán sétány egy 98,5 méter hosszú LED-es égbolttal, amely alatt a vendégek változatos szórakoztató programokat élvezhetnek, valamint ehetnek, ihatnak és vásárolhatnak.

Az MSC Virtuosa 14 fedélzeti szintje zeneszerzőkről fogja kapni nevét. Az elismert nevek között láthatjuk olyan olasz zeneszerzőket, mint Giuseppe Verdi vagy Claude Debussy, illetve Richard Wagner is megtalálható, a romantikus korszak egyik legnagyobb zeneszerzője. Az MSC egy fedélzetet szentelt Ennio Morricone-nak is, aki több mint 400 darabot komponált filmekhez és televíziós produkciókhoz, illetve az MSC számára is.

A zeneszerzők fedélzetenként a következők:

5. szintMOZART
6. szintBEETHOVEN
7. szintVERDI
8. szintWAGNER
9. szintSTRAUSS
10. szintGERSHWIN
11. szintPUCCINI
12.szintPAGANINI
13.szintBIZET
14.szintCAJKOVSKIJ
15.szintMORRICONE
16.szintDEBUSSY
18.szintSCHUMANN
19.szintMENDELSSOHNÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ HAJÓÚT AJÁNLATOKRÓL!

  A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
  igen

  Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
  igen